Hagaguttene fortsetter det gode spillet

Laget bakerst fra v; Sebastian Berg Olsen, Remi Nilsen, Marius Qvigstad, Emilio Markussen, Dennis B. Jenssen, Benjamin Sefring, trener May-Lene Sakshaug. For fra v; Isak Kværner, Henrik Sakshaug, Wilhelm Gjertsen og Oskar Nørve.

Frogner 2 – Haga 6-19 (2-9)

Denne søndagen dro 12-åringene fra Haga til Frogner flerbrukshall , og det var Frogner 2 som stod på den andre banehalvdelen. Bruntrøyene tok føringen, og etter 6 minutter stod det 3-0 til gjestene. Deretter ble det mange minutters måltørke, og Frogner scoret sitt første mål etter drøye 11 minutter. De scoret enda en gang, før Hagaguttene takket for følge. Fra 3-2 ledelse, økte gjestene til 9-2 til pause. Noe av grunnen til at Frogner ikke klarte å score, var et godt Hagaforsvar. Men den største årsaken stod helt bakerst. Keeper Marius Qvigstad hadde 12 redninger i første omgang!

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette det gode spillet bakover, og i tillegg få enda litt mer bevegelse framover. Og det gjorde de til gagns. Ledelsen økte mer og mer, og mange av spillerne fikk prøve seg på nye og uvante plasser. Flertallet av spillerne hadde avslutninger på mål, og alle spilte lagkammeratene sine gode. Samtlige gjorde jobben sin i forsvar, og halvparten av spillerne scoret mål framover. Og bakerst tok Marius Qvigstad det meste av det som kom, og hadde 10 redninger den andre omgangen.

Da sluttsignalet gikk, viste tavlen borteseier, med 19-6 til bruntrøyene fra Haga. Veldig moro at alle er så involvert i spillet, og at alle prøver seg. Og kjempegøy med 22 redninger av Marius Qvigstad.