Hamdan sikret 3-2 seier til FUVO G15 i sluttminuttene

Gutter 15 år 2.divisjon  FUVO – Rælingen 2

Det var kaldt men sola hadde jaget vekk snøværet da FUVO tok i mot Rælingen 2 til sesongens tredje seriekamp mandag kveld. Kampen startet litt forsiktig og det var to jevne lag som byttet på å ha ballen uten å skape noen vanskeligheter for hverandre de første 20 minuttene. Etter dette begynte det å skje litt mer foran målene og etter 28 minutter kommer Manuel Myrbråten frem på høyre siden og får lagt ett innlegg over mot Hamdan Ali Khan som kommer stormende inn i feltet og setter sikkert inn 1-0. Dermed åpner kampen seg og begge lag kommer til ett par gode muligheter mot slutten av omgangen men begge keeperne er på plass og rydder opp. FUVO gutta går så til pause med en liten ledelse.

Trener Jim Karstensen bruker pausepraten til å rose gutta for god innsats så langt, men defensivt ansvar må tas litt mer på alvor. De tunge løpene hjemover er viktige og må tas med maks innsats.

Rælingen tok ledelsen 1-2, men FUVO snudd og vant

Andre omgang starter som den første ble avsluttet, med angrepsfotball fra begge lag. Spill og sjanser skapes begge veier inntil Rælingen etter rundt 50 minutter får ett stort overtak og presser FUVO laget voldsomt. Rælingen ruller på med det ene angrepet etter det andre og etter 54 minutter får de en soleklart straffe da en uheldig Fuvo forsvarer feller motstanderen i en løpsduell. Straffen settes sikkert inn av Casper l. S. Ertunc. 1-1 og lagene er like langt. FUVO gutta kjemper videre med ryggen mot veggen da Rælingen ikke på noen måte er ferdige for dagen og etter 68 minutter får Mons A. F. Bjønnæs dyttet ballen over streken etter en uryddig situasjon foran Fuvo målet. Rælingen har snudd kampen til 1-2.

Det har de siste 15 minuttene sett ut som det var tomt for krefter i FUVO laget men Rælingens siste mål har tydelig vis sluppet løs guttas siste krefter. De våkner og kjemper seg tilbake i kampen. Etter 72 minutter vinner FUVO en corner som tas av Albert Sæter Hellervik. Ballen legges lavt mot første stolpe der gutta slipper ballen i gjennom. En forfjamset Rælingen keeper rekker ikke å reagere før ballen, via keeper, ligger i nettet. 2-2 og lagene er like langt, igjen!

Hamdan Ali Kahn matchvinner med fire minutter igjen å spille

I sluttminuttene av kampen kjører begge lag på for å få med seg en seier og det skapes flere store muligheter. I begge ender av banen er det skudd i tverrligger og flotte keeperprestasjoner. Så…. i det 76 minutt finner en hardt arbeidende Kristian Minge Hagen på FUVOs midtbane Hamdan Ali Khan på gjennomløp inn fra høyre side. Hamdan setter inn sitt andre for dagen. 3-2 til stor jubel fra FUVO-leieren. De siste fire-fem minuttene er det en vill innsats fra FUVO gutta. Ikke bare de 11 på banen, men det er også ett stort trykk fra gutta på reservebenken som er skikkelig med å jager laget gjennom de siste minuttene. Dette skulle vinnes og det fiksa de. Seier 3-2 og 7 poeng på 3 kamper. Godt jobba gutter.

Her henta FUVO gutta frem noe ingen viste bodde i dem og sikra seieren i sluttminuttene av en, alt i alt, forholdsvis jevn kamp. En som tok til seg trener Jims ord i pausen var Kristian Minge Hagen på midtbanen. Han var nok den som løp flest kilometer i løpet av kampen og der Magnus Bøhler Evensen var FUVO lagets ballvinner og fordeler på midten i første omgang, var det Hagen som tok over rollen i andre omgang. En annen som hadde en suveren dag på «jobb» var bekken Oskar Nikolai Skeie Storfors som bestemte alt i sitt område. De med Rælingen drakter ble raskt stoppet og sendt hjemover hvis de forsøkte seg på hans side.

Kamptroppen besto av: Håkon Solbakken Bryni, Oskar Nikolai Skeie Storfors, Max Leander Verket, Aleksander Aanerud Kriezis, Vetle Blådammen, Kristian Minge Hagen, Jonass Ferdinand Jonasson, Magnus Bøhler Evensen, Juan Manuel Acevedo Myrbråten, Hamdan Ali Khan, Albert Sæter Hellervik, Ludvig Clason Engebretsen, Jakub Przybylek, Syar Hajari og Martin Heiberg-Martinsen