Håndball. Dobbelkamp og mye moro på hjemmebane for de nest eldste Haga-guttene

Laget bak fra v; Dennis B. Jensen, Sebastian B. Olsen, Benjamin Sefring, Marius Qvigstad, Wilhelm Gjertsen. Foran fra v. Mathias Andreassen, Ludvig B. Salamonsen, Henrik Sakshaug og Emilio Markussen (Isak Kværner spilte også, men var ikke tilstede på bildet.

Haga – Holter 14-14 (9-8)

Tidlig start på dagen i Neshallen for guttene denne søndagen. Første motstander var Holter. Det var tydelig at Hagaguttene hadde våknet etter søndagsfrokosten, for de gikk opp til en 5-1 ledelse, før Holter satte i gang opphentingen. De første 10 minuttene var bruntrøyene veldig gode, og ledet 6-3. De spilte sammen som et lag, og spesielt bakover stod de bra.

De siste 10 minuttene i 1. omgang ble det en del personlige feil. Holter tok innpå, men Haga holdt unna til pause, og det stod 9-8 til bruntrøyene.

2. omgang begynte som den første, og Haga scoret 3 ganger, før Holter fikk scoring. Haga spilte bra i både forsvar og angrep. Men utover i denne omgangen ble det igjen en del feilpasninger, og Holter tok innpå. Det ble en thriller av en avslutning, og da dommerne blåste for kampslutt, stod det 14-14. Ekstra moro var det at Dennis B. Jensen scoret i sin debutkamp på håndballbanen.

Haga – Bjørkelangen 18-3

Kamp nr. 2 var mot Bjørkelangen. De kom uten innbyttere, og fikk en tung dag i Neshallen. Hagaguttene satte i gang i høyt tempo, og var gode både framover og bakover. Og i denne kampen holdt det helt ut i begge omgangene. Det stod 11-1 til bruntrøyene til pause. Hagaspillerne ble brukt på nye og uvante plasser, slik at kampene skulle bli jevnere – det har ingen hensikt å vinne med mange mål. Men i denne kampen gikk alt Hagas vei. Og Marius Qvigstad stod som en levende vegg, og hadde 18 redninger. Da kampen var over, stod det 18-3 til Haga.

Det mest positive i dag, var at guttene virkelig spilte sammen som et lag, og at det ble mye større uttelling på målsjansene enn tidligere. Og det var 8 forskjellige målscorere – kjempegøy! I tillegg satt forsvarsspillet veldig bra, så denne søndagen skal guttene ta med seg videre inn i treninger og kamper framover.