Håndball. Godt forsvarsarbeid var ikke nok til seier for Haga Gutter 12 år

Haga G12 stilte med følgende spillere; Marius Qvigstad, Daniel Baraas, Ludvig Bergh Salamonsen, Benjamin Sefring, Henrik Sakshaug, Sebastian Berg Olsen, Kristoffer Snøtun, Emilio Markussen og Isak Kværner.

G12 startet sesongen med bortekamp 4. september

Sesongen startet med bortekamp mot Ull/Kisa2 i Jessheimhallen. Dette var første gang flere av guttene skulle spille med 7 spillere, og full størrelse på målet. Vi har ikke rukket mange treningene i høst, så det var en spent gjeng som møtte til kamp.

Det gikk mer enn 5 minutter før det første målet ble scoret, og da var det Hagaguttene som tok føringen. De hadde hatt mange målsjanser, men skuddene gikk for mye rett fram på keeper. Lagene byttet på å være i føringen de neste 5 minuttene, til det stod 4-4. Etter det scoret hjemmelaget 3 ganger, og bruntrøyene kun 1 gang, og det stod 7-5 til pause i hjemmelagets favør.

I pausen fikk guttene fra Haga beskjed om å fortsette det gode etablerte forsvarsspillet, de måtte bare jobbe raskere hjem fra angrep. Framover skulle de være litt mer tålmodig før avslutning, og sette skuddene opp, siden keeperen til Ull/Kisa var god på skuddene nede.

Begge lag scoret 2 ganger hver, og etter drøye 8 minutter ut i 2. omgang stod det 9-7. Hagaguttene fortsatte godt forsvarspill. De fikk også til mye bra i angrep, det var rett og slett konsentrasjon i skuddøyeblikket som gjorde at de ikke kom helt opp i ryggen på hjemmelaget. Ull/Kisa rykket litt ifra, og ledet 11-7, før bruntrøyene hadde to raske scoringer, og igjen var 2 mål bak på 11-9. Men de siste 5 minuttene av kampene satte Ull/Kisa inn et ekstra gir, og vant til slutt 14-9.

Hagaguttene hadde mer enn 20 skudd som traff mellom stengene, men som keeperen til Ull/Kisa reddet. Dette handler om konsentrasjon, og bør være greit å snu i løpet av kort tid. Det hadde vært en mye tyngre jobb dersom de ikke kom til målsjanser.

Vi tar med godt forsvarspill og mye bra fra angrepet videre. Nå er det over 4 uker til neste seriekamp, så får vi se om gutta tar et steg videre da.