Håndball gutter 11 år: Hagaguttene tok juleferien litt for tidlig

Bildet bak fra v; Marius Qvigstad, Wilhelm Gjertsen, Max Myrseth, Benjamin Sefring og Sebastian Berg Olsen. Foran fra v; Kristoffer Snøtun, Ludvig Bergh Salamonsen, Henrik Sakshaug, Emilio Markussen og Daniel Baraas.

Gutter 11 år:  Bjørkelangen – Haga

Den siste kampen i høstsesongen ble spilt i Bjørkelangen sportshall, og Bjørkelangen var motstander.

Hjemmelaget kom best i gang, og etter 3 1/2 minutt, stod det 3-1 til vertene. Da satte Hagaguttene på turboen og scoret 3 mål, slik at de plutselig ledet 4-3. Deretter fulgte lagene hverandre tett, og bruntrøyene kunne gå til pause med ledelse 6-5.

Første omgang var preget av litt for deffensivt forsvar, og litt lite fart på ballen framover, samt at konsentrasjonen måtte skjerpes. Guttene fikk derfor beskjed om å bedre disse tingene, og fortsette den gode innsatsen.

De første 10 minuttene fulge lagene hverandre. Haga var i føringen, men ledet aldri med mer enn 2 mål. Etter 10 minutter hadde begge lagene scoret like mye som i hele første omgang, og det stod 12-12. Da ble det en kollektiv svikt hos bruntrøyene, og ingen ting stemte de siste 10 minuttene. Hjemmelaget hadde et par skyttere som Hagaguttene hadde problemer med å være tidlig nok ute på. I tilleggg ble det gjort en del dårlige vurderinger framover, som gjorde at både timing og plassering av skuddene ble for dårlig. Keeperen til Bjørkelangen hadde også flere gode redninger. De siste 10 minuttene virket det som om guttene fra Haga hadde tatt juleferie – Bjørkelangen scoret 8 ganger, og Haga 1 gang. Det betyr at sluttresultatet ble 20-13 til hjemmelaget, og et realt tap for Haga i siste oppgjør før jul.

Terminlisten etter jul er klar, og det er mange spennende kamper å se fram til. Etter juleferien er guttene klare til å brette opp ermene, og vise hva de egentlig er gode for på håndballbanen.