Håndball: Haga G11 leverte en god innsats, men holdt dessverre ikke hele kampen ut.

Bildet fra v; Sebastian Berg Olsen, Max Myrseth, Benjamin Sefring, Daniel Baraas, Ludvig Bergh Salamonsen, Fabian Duda, Mathias Andreassen og Emilio Markussen. Trener May-Lene Sakshaug med ryggen til.

Gutter 11 år: Frogner – Haga 17-9

Sist søndag var det Frogner blå som var motstander, denne gangen ventet Frogner gul i Frognerhallen. Og Frogner var nok ute etter revansj, siden Hagaguttene vant for 1 uke siden.

Bruntrøyene scoret det første målet, og Frogner utlignet. Så scoret begge lagene 1 gang til. Etter det stod det 7-2 på tavla til hjemmelaget, før Hagaguttene fikk ballen i mål, 16 minutter etter forrige scoring. Frogner hadde god fart i beina, og spilte seg til luker som de brukte godt. Framover var våre gutter litt upresise, og litt uheldige med avslutningene.

Til pause stod det 8-4 til Frogner. Hagaguttene ble berømmet for god ståpåvilje, og fikk beskjed om å holde den videre i 2. omgang. Videre at de måtte være enda litt tøffere i forsvar, og litt mer tålmodige i angrep.

Og guttene gjorde som de fikk beskjed om. De jobbet seg helt opp i ryggen på Frogner, og plutselig var det 9-8, og spenning i kampen. Men nok en gang satte Frogner opp tempoet, i tillegg til at Hagaguttene hadde en del tekniske feil framover. Da kampen var ferdig, stod det 17-9 på tavla, i favør Frogner.

Haga har to gode keepere på laget. Sist søndag ble det mange redninger på Marius, og i dag noterte vi 17 redninger på Benjamin Sefring. Moro! I dag var det flere som spilte på litt uvante plasser, og alle tok utfordringene på strak arm. Det er en positiv holdning i laget, som vi skal bygge videre på.