Håndball. Haga G11 med knepent tap

Bildet: Bak f.v.; Marius Qvigstad, Max Myrseth, Benjamin Sefring, Kristoffer Snøtun og Daniel Baraas. Foran f.v.; Mathias Andreassen, Emilio Markussen, Isak Kværner, Henrik Sakshaug og Fabian Duda.

Haga – Frogner Blå 20-22 (Gutter 11 år)

Sesongens siste seriekamp i Gutter 11 års-klassen for Haga søndag formiddag. Det var en heltent gjeng bruntrøyer som ville fortsette det gode spillet de har hatt de siste kampene.

Første omgang startet jevnt, men det var Hagaguttene som var i føringen. Ledet aldri med mer enn 2 mål de første 15 minuttene. Så satte imidlertid hjemmelaget opp tempoet og da hang ikke gjestene med. Gikk fra 7-5 og opp til ledelse 10-6 ved pause.  Mye fint både angreps- og forsvarsspill av Hagaguttene i denne perioden. I tillegg stod keeper Marius Qvigstad til tider som en levende vegg der bak.

I pausen ble Hagaguttene enige om å fortsette som i den første.

Starten av den andre omgangen ble jevnspilt, men så begynte bortelaget å sakte med sikkert å ta innpå vertene. I denne perioden var det først og fremst i forsvar de ikke greide å flytte beina like mye som i den første omgangen. 11 minutter ut i omgangen var gjestene i ledelse for første gang i kampen på stillingen 15-14. Og de bare økte den ledelsen utover i omgangen, opptil fire mål på det meste.  Mot slutten av kampen greide Hagaguttene å hente inn noe, men det endte med et 20-22 tap i deres absolutt siste kamp i 11 års-serien.

Mye positivt å ta med seg, og en spennende kamp for de fremmøtte.