Håndball: Haga gutter 12 år tapte for et meget godt Langus-lag

Bildet: F.v.; Henrik Sakshaug, Marius Qvigstad, Tobias Olsen, Daniel Gruszczynski, Isak Svartangen, Benjamin Sefring, Patrik Holmøy, Ruben Kværner og Ludvig Salamonsen.

G12: Haga – Langhus 19-28

Viste seg at Langhus dukket opp med en meget godt lag i Neshallen. Her måtte bruntrøyene virkelig være på sitt beste, for å få med seg noe.
Gjestene startet best og ledet både 2-0 og 3-1. Men Hagaguttene ville ikke gi seg og hang fast til stillingen 5-6 halvveis i omgangen. Da begynte feilene fremover og lite samarbeid i forsvar å komme til syne.  Gjestene benyttet dette og dro mer og mer ifra. Spesielt de siste 5 minuttene gikk det fort. Langhus gikk fra 10-8 til 14-8 i den perioden.  Ved pause ledet gjestene 15-9.

I pausen ble Hagaguttene enige om å justere i forsvar.  Måtte ligge dypere og mer samlet.  Teknisk og raske Langhus-spillere fikk fritt spillerom slik det var nå.  Litt mer bevegelighet fremover på banen var også noe de måtte fokusere på. Spesielt kantoverganger.

Den andre omgangen begynte egentlig slik den første sluttet. Gjestene dro mer og mer ifra.  Dog fungerte angrepsspillet til bruntrøyene bedre i denne omgangen. Men liten vits når det lekker bakover.  Bortelaget ledet på det meste med 10 mål, og når de sortkledde blåste for full tid stod det 19-28 på måltavla. En vel fortjent seier til et godt Langhus-lag. De hadde flere nivå 1 spillere med, og en av dem spiller også på deres G14 lag i tillegg til G12.

Veldig gledelig at hele 7 spillere kom på scoringslista.  Morsomt at 11-åringene også leverer på 12-års nivå.

Nye muligheter for Hagaguttene neste helg, da står en tur til Fredrikstad på lista.