Håndball. Haga J10 strakk det lengste strået i lokaloppgjøret mot R&Å

Lagbilde: Bak f.v.; Trener Maria Øyan, trener Silje Andresen, trener Siv Mona Holmøy, Bertine Amundsen og Emma Holmøy. I midten f.v.; Mathilde Norum, Selma Holmøy, Henriette Albertsen, Jessica Gran og Julie Walseth. Foran f.v.; Luna Øyan og keeper Leah Kopperud.

Haga – R&Å 10-6 (Jenter 10 år)

Var en heltent gjeng med bruntrøyer som hadde husket å stille klokka natt til søndag, og som var klare for et lokaloppgjør mot R&Å. Hagajentene tok ganske raskt tak i kampen og styrte hele den første omgangen.  Scoret mål etter mål, samtidig som de satte et solid forsvarsspill. Når man i tillegg har en levende vegg som heter Leah Kopperud i mål, så blir det ikke mange baklengs.  Bruntrøyene viste mye fint angrepsspill med kryss, overganger og gode innspill. Hadde konsentrasjonen i avslutningsøyeblikket vært litt bedre, så hadde det stått mer enn 5-1 til pause.  R&Å hadde i tillegg en meget god keeper som tok mange skudd.

I pausen fikk Hagajentene beskjed om å fortsette som i den første omgangen.

Andre omgang startet som den første, og bruntrøyene dro bare mer og mer ifra Årnes-jentene. Ledet på det meste hele 9-2.

Mot slutten av omgangen ble det litt mer Hawaii-preg over spillet, og de slurvet litt mer bakover. Dette benyttet R&Å seg av og pyntet litt på resultatet. Når sluttsignalet lød, så stod det 10-6 til Haga på måltavla og nok en god kamp fra disse lovende jentene.