Håndball: Haga Jenter 10 år fortsetter seiersmarsjen

Bildet: Bak f.v.; Trener Silje Andresen, Jessica Gran, Mathilde Norum, Selma Holmøy, Emma Holmøy og trener Siv Mona Holmøy. Midten f.v.; Bertine Amundsen, Julie Walseth, Henriette Albertsen og Oline E. Røkke. Liggende foran; Leah Kopperud.

Haga J10 avsluttet høstsesongen, som de begynte den.

Søndag 16.12. var det Borgen IL som var motstander for de gode Hagajentene i den siste seriekampen i 2018.

Var bruntrøyene som startet best.  Mye slurv fremover fra begge lag i første halvdel av omgangen. Men gjestene var minst slurvete og ledet både 3-0 og 4-1, før Borgen reduserte til 4-2 i slutten av omgangen, som ble pauseresultatet.

Andre omgang bar preg av slitne føtter og hoder etter en lang, hard høstsesong.  Fortsatt mye slurv fremover, men de kom til flere sjanser, dog uten uttelling.  Da det gjenstod 1:30 av omgangen, hadde Borgen scoret en gang, mens Hagajentene ikke hadde en eneste ball i nettet.  De sjansene de kom til, ble skuslet bort på slurvete avslutninger. Mye skyting rett på hjemmelagets keeper.  Haga avsluttet imidlertid med en scoring, så sluttresultatet ble en 5-3 seier til bruntrøyene.

Laget har 2 gode keepere i Leah Kopperud og Bertine Amundsen, pluss at de har et solid forsvar, da kan man rote litt mer fremover på banen og alikevel vinne kamper.

Nå venter en vel fortjent juleferie på jentene, før vårsesongen skal i gang.