Håndball. Jevn og spennende kamp, som endte med seier til Haga G11

Laget; Benjamin Sefring, Ludvig B. Salamonsen, Daniel Baraas, Henrik Sakshaug, Mathias Andreassen, Fabian Duda, Max Myrseth, Wilhelm Gjertsen og Isak Kværner.

Denne søndagen tok 11-åringen turen til Lørenskoghallen, for å møte Fjellhammer. Hjemmelaget scoret først, men bruntrøyene utlignet ved første mulighet. Slik fortsatte det fram til det stod 3-3 på tavla. Etter det kom det 3 raske scoringer til hjemmelaget. Haga pyntet på resultatet med 1 mål, slik at det stod 6-4 til pause.

Hagaguttene spilte veldig bra forsvar, og i pausen fikk de beskjed om å fortsette det gode forsvarsspillet. I angrep fikk de beskjed om å få mer flyt i spillet – det hadde vært litt for lite samspill fram til nå.

Bruntrøyene startet opphentingen umiddelbart i 2. omgang, og før det var gått 3 minutter, stod det 8-8 på tavla. Nå fulgte lagene hverandre tett, og byttet på å være i føringen. Det var aldri mer enn 1 mål i forskjell, og stor spenning i kampen. På stillingen 11-11 tok Haga timeout, og guttene fikk beskjed om å ha fullt fokus de siste minuttene, og fortsette det gode spillet. Fra 12-12 gikk bruntrøyene opp til 12-14. Fjellhammer fikk et mål da det gjenstod 1 minutt, men guttene fra Haga stod løpet ut, og vant 13-14.

Guttene skal ta med seg det gode forsvarsspillet videre, og den gode innsatsen de viste gjennom hele kampen. De 3 siste kampene har gått i Haga sin favør, og det er den gode innsatsviljen guttene nå viser, som gjør at de vinner kampene, der de før tapte.