Håndball. R&Å/Skarnes 1 G14 med sterk borteseier over Frogner

Gutter 14 år Nivå 2  B2 Sluttspill Frogner – R&Å/Skarnes 16-20 (8-7)

R&Å/Skarnes sitt gutter 14 år lag  fikk en god start på helgens tre kamper da de lørdag morgen tok turen til Frogner .

Med kampstart kl 1000 lørdag morgen så skulle man kanskje tro at det var mange trøtte tryner som ville bruke litt tid på å spille seg i form etter å ha blitt vekt tidligere en vanlig og biltur opp på det igjen. Det skjedde ikke! Mulig Frogner-spillerne var morgentrøtte, det var i alle fall ikke gutta fra R&Å/Skarnes. De dunket til fra start og gikk opp i en 0-6 ledelse før Frogner viste hva som hadde truffet dem.

Da synes bortelaget det var nok og tok seg en liten ”powernap” som resulterte i at Frogner ikke bare kom inn i kampen igjen, men de kunne gå til pause med en 8-7 ledelse. Fem minutter etter sidebytte stod det 11-9 til Frogner. Da våket R&Å/Skarnes til live igjen og etter halvspilt andre omgang stod det 13-12.  Da satte de på den berømte turboen, tok seg selv i nakkeskinnet og gønnet på for fullt. De neste minuttene satte laget inn seks av de sju nesten målene i kampen og hadde plutselig snudd kampen igjen til sin fordel. Firemålsledelsen klarte aldri Frogner å ta igjen da dommeren blåste i fløyta for siste gang så hadde R&Å/Skarnes tatt en meget sterk 16-20 seier.

R&Å/Skarnes 1 stilte med følgende tropp Martin Lasen (7), Daniel Thode Hegge (4), Martynas Gagilas (5), Oliver Alstad Quille, Kristian Skaarer, Oskar Andras Weng, Theo Løse (3) og Joakim Elias Solberg