Håndball. R&Å/Skarnes G14 avgjorde 20 sekunder før slutt

Gutter 14 år  R&Å – Frogner 2 19-18 (10-10)

R&Å/Skarnes var det førende laget i en jevn første omgang

Etter to tap så gikk det endelig veien for R&Å/Skarnes sitt G14-lag sist mot Fjellhamar 2. Forrige helg tok samarbeidsklubben i mot Frogner 2 til kamp i Sør-Odal Idrettshall. Det skulle vise seg å bli en meget spennende kamp fra start til slutt, men det var vertene som tok styringen fra start. Sebastian Engeflaen Jansen og Danel Thode Hegge satte standarden med to scoringer hver i starten. Dette bidro til at R&Å/Skarnes i store deler av omgangen hadde ett til to mål å gå på. Mot slutten av første omgangen kom Frogner 2 i kapp og utlignet til 8-8, før hjemmelagets Sivert Eliassen og Victor Aleksander Sørli sendte R&Å/Skarnes opp i ny tomålsledelse. Dessverre klarte bortelaget å komme tilbake nok en gang. Utlignet til 10-10, som også ble pauseresultatet.

To scoringer helt på slutten vippet kampen i fordel R&Å/Skarnes

Andre omgangen ble om mulig enda mer spennende enn første. Lagene kjempet en herlig match og fulgte hverandre som skygger. Men i motsetning til i første, så yppet Frogner 2 seg mer i andre, og hadde også ledelsen i kampen. Med kun fem minutter igjen å spille så økte gjestene til 15-17. Da så det mørkt ut! Heldigvis hadde ikke gutta fra Nes/Odalen tenkt å gi seg uten skikkelig kamp, og med to raske scoringer av Victor Aleksander Sørli og Sebastian Engeflaen Jansen, så var lagene plutselig like langt. På stillingen 17-17 og med litt over to minutter igjen å spille så tok hjemmelaget timeout. Men på nytt var det Frogner 2 som tok ledelsen. Da satte R&Å/Skarnes-gutta på turboen og med 50 sekunder igjen å spille så utlignet Martin Larsen til 18-18, og med 20 sekunder igjen så ble Daniel Thode Hegge matchvinner da han satte inn 19-18 til hjemmelaget.

R&Å stilte med følgende lag: Martin Larsen (1), Simen Bettan Vaarum, Daniel Thode Hegge (4), Martynas Gagilas (2), Alexander Holmen, Victor Aleksander Sørlie (2), Kristian Skaarer, Sander Berøy Paulsen, Oskar Andreas Weng (2), Sivert Eliassen (1), Even André Veiby-Ellefsrud og Sebastian Engeflaen Jansen (7)