Håndball. Storseier til Haga J13

Selv om de måtte tidlig opp, var det en kampklar gjeng som møtte opp. Kampen startet allikevel litt trådt og vi fikk ikke til mange avslutninger. Da det stod igjen 4 minutter av første omgang stod det 2-4 til bruntrøyene, og det var på sin plass med en timeout. Jentene fikk da en liten peptalk fra trenerteamet. Dette viste seg å hjelpe, og de neste 4 minuttene fikk vi inn 4 mål. Til pause stod det 2-8.

Fagerstrand hadde mange gode sjanser, men Dina stod som en vegg og reddet det ene skuddet etter det andre. En kjempeprestasjon av Hagas keeper! Kommunikasjonen i forsvar har endelig kommet ordentlig i gang, etter fokus på det på trening, og det var jammen ikke lett å komme gjennom for hjemmelaget i dag.

Utover i kampen fokuserte Haga på at alle skulle få en mulighet til å score, som resulterte i at 7 av Haga jentene fikk ballen i nettet! Kampen endte 3-15, og vi dro hjem med et smil om munnen.

Jentene viser igjen og igjen stor fremgang og godt lagspill. Flott å se at så mange scorer og at alle er godt med i spillet. Det handler ikke om enkeltprestasjoner, men å prestere som et lag. Og det er dette laget er prakteksempel på!

Nå gleder jentene seg til de to siste kampene i sluttspillet og enda mer håndballmoro.