Håndball. To knepne tap for R&Å/Skarnes sine to G14-lag

Søndag  30.januar gikk det dessverre ikke veien for verken R&Å/Skarnes 1 eller R&Å/Skarnes 2.

Gutter 14 år Nivå 2  B2 Sluttspill   Oppegård – R&Å/Skarnes 2 19-18 (13-8)

Førstelaget lå under med fire-fem mål i store deler av borteoppgjøret mot Oppegård, men med en god start på andre omgangen så klarte de med fem minutter igjen å utligne til 15-15. Derfra og ut scoret lagene annenhver gang. Med to minutter igjen å spille gikk Oppegård opp i 19-18, og til tross for et par gode R&Å/Skarnes forsøk, så ebbet kampen ut med et meget surt ettmålstap.

R&Å/Skarnes stilte med følgende tropp: Victor Iversen (2), Vetle Andreas Døskeland, Aksel Tveter Sveen (6), Jonas Thomassønn Malmo, Marius Skjerven Petersen (4), William Magnus Kolls-Aalstad (1), Ola Bjørnstad Andersen (3), Felix André Spæren Holmen(3) og Adrian Riise Pedersen

R&Å/Skarnes 2 – Nannestad 2 18-20 (9-10)

Det ble en kamp der hjemmelaget hele kampen igjennom var litt på hæla og kom aldri helt i kapp med Nannestad. Riktignok avsluttet de første omgangen veldig bra og lå kun ett mål under til pause, og starten på andre omgangen var også meget lovende. I lagets beste periode gikk laget fra å ligge under med tre mål til å lede med ett. 11-10 var den eneste gangen R&Å/Skarnes 2 ledet i kampen. Avslutningen var jevne, men Nannestad var hele tiden ett til to mål i front. Til slutt stod det 18-20 på måltavla.

R&Å/Skarnes 2 stilte med følgende tropp: Simen Betten Vaarum, Alexander Holmen (5), Sindre Tronbøl, Kristian Skaarer, Oskar Andreas Wneg (3), Theo Løse (3), Even André Veiby-Ellefsrud, Sebastian EngeflaenJansen (7), Daneil Thode Hegge