Håndball: Tøff hjemmekamp for Haga gutter 11 år

Haga – Linderud/linje 5   13-24

Haga stilte med følgende spillere; Benjamin Sefring, Sebastian B. Olsen, Kristoffer Snøtun, Marius Qvigstad, Ludvig B. Salamonsen, Daniel Baraas, Henrik Sakshaug, Mathias Andreassen, Wilhelm Gjertsen og Fabian Duda.

Tirsdag var det Linderud/Linje 5 fra Oslo som gjestet Neshallen. Hagaguttene har hatt flere jevne oppgjør mot dette laget. Det startet jevnt denne gangen også. Bruntrøyene scoret først, men det ble utligning rett etterpå. Etter det, fulgte lagene hverandre fram til 4-4. Deretter ble det full brems for Hagaguttene. De hadde lite samspill framover, og det var mange tekniske feil. I forsvar klarte de ikke å få tak på Osloguttene, som hadde god fart og fintesterke spillere. Denne perioden endte 11-2 til Linderud/Linje5, og det stod 6-15 til pause.

Etter pause var det et mer tent Hagalag som kom på banen, og de scoret 2 ganger før bortelaget fikk ballen i mål. Da begge lagene hadde puttet ballen i mål 4 ganger hver, begynte det nok en gang å kladde for bruntrøyene. Det var lite som stemte, og det var mange personlige feil. Da kampen var ferdig, stod det 13-24 på tavla.