Hasle-Løren med Emilie og Emma på laget har inntatt tabelltoppen

Hasle-Løren med Emilie Ilseng Kristiansen og Emma Bøsterud Kvello på laget, tok lørdag sin tredje strake seier da de slo Sparta Sarpsborg med 4-0. Emma satte inne kampens første mål etter sju minutter og et drøyt minutt senere økte hjemmelaget til 2-0, som også var resultatet etter første periode. Det ble scoret ett mål i hver av de to siste periodene, begge til Hasle-Løren, som dermed tok en komfortabel 4-0 seier.

Bakerst i Hasle-buret stod Emilie Ilseng Kristiansen nok en solid kamp og holdt nullen for andre gang i årets sesong. På de tre siste matchene har hun kun sluppet i to mål. Mot Sparta Sarpsborg reddet hun 23 av 23 skudd, som ga en redningsprosent på 100% 😊.

Tre lag kjemper om seriemestertittelen og denne seieren førte Hasle-Løren helt til topps på tabellen. Stavanger ligger på andre plass, ett poeng bak, men de har samtidig to kamper til gode.