Hat-trick av Mathias Vikane var ikke nok

Mathias Vikane scoret tre mål, men det var ikke nok til å hjelpe FUVO2 til poeng i bortemøte med Blaker2

Blaker2 – FUVO 2  5-3 (1-1)

Blaker og FUVO møter hverandre både i 4.divisjon og med rekruttlagene i 6.divisjon. Onsdag var det rekruttlagene som møttes til kamp på Bruvollen gress.

Etter en jevn åpning tok FUVO 2 ledelsen ved Blakerværingen Mathias Vikane etter en halvtimes spille. Fire minutter senere utlignet Martin Nordseth til 1-1, som også var pauseresultatet.

Et løpsvillig bortelag tok ledelsen etter 59 minutter ved Mathias Vikane. Tre minutter senere ble 1-2 til 1-3, og nok en gang Vikane sist på ballen. Det er av sine egne man skal ha det.

Etter målet la FUVO2 seg etterhvert lavere på banen, det skulle de nok ikke gjort. Blaker er kjent for sin fysiske spillestil, og mot et FUVO-lag hvor eldste mann er 19 år, ble etter hvert Davids kamp mot Goliat.

FUVO2 ledet med to mål til det var igjen et kvarter – tapte med to

Et kvarter før slutt reduserte Andreas Haug til 2-3, men hjemmelaget sluttet ikke der. Blaker vartet opp med en skikkelig sluttspurt hvor de scoret tre mål de siste fem minuttene av kampen, og snudde med det 1-3 til 5-3 seier. Mattias Karlson, Pål Thoreid og Martin Nordseth var siste mann på goalene. Alle tre har vært ute en vinternatt før, og har godt over 100 A-kamper på baken. FUVO avsluttet kampen med spillere som har ca 10-15 fordelt på 11 spillere. Da nyter det ikke legge seg bakpå og prøve å ri inn seieren, da må løpes.