Heine Fallet – En ekte FUVO-supporter

Heine Fallet er en av FUVOs mest trofaste supportere, som ikke bare nøyer seg med å se gutta spille match, han er flere ganger i uka innom for å se a-laget trene. Torsdag møtte han opp i fullt FUVO utstyr for å være med på trening. Med drakt nr 23 (Ørjan Hopen sin gamle drakt), FUVO-strømper og for anledningen nyinnkjøpte fotballsko, var 22-åringen på plass for å vise FUVO-trener Jonny Hanssen at han er klar for innhopp, hvis gutta på topp ikke gjør jobben. Heine var ”on fire” og med sine nyinnkjøpte fotballsko ble han internkampens store spiller med fire mål.

Heine er ikke bare supporter, han er en av gutta, og er selvfølgelig tilstede på lagfestene. Der står (sitter i rullestol) han sammen med gjengen og synger ” «Jag trodde änglarna fanns»” for full hals og koser seg glugg ihjel. Skogbygda-gutten lider av CP(Cerebral Parese), men med sitt blide vesen sprer han glede til spillerne, som også veit å sette pris på han.

Heine har vært en gjenganger på klubbhuset til FUVO i flere år, og har også mang en gang tatt på seg arbeidshanskene og gjort dugnadsarbeid i form av å vaske garderobe og dusjer.

Søndag er han igjen på plass på Funnefoss stadion for å se klubben i sitt hjerte spille ny kamp.

 

Her et par filmsnutter fra matchen

 

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg