Herlig nabooppgjør mellom Haga og Fenstad i klassen Jenter 9 år

Onsdag kveld var det duket for retur oppgjør mellom Haga og Fenstad FK jenter 9 år i høststormen på Haga stadion. Det skulle vise seg at Haga-jentene hadde gjort hjemmeleksa si og holdt godt følge med Fenstad. Det var en jevnspilt første omgang hvor begge lag var kun millimetere fra å score flere ganger. Gode keepere i begge ender hindret også for at det kun stod 0-1 til bortelaget til pause.

Fenstad startet 2 omg best med at de scoret 3 raske mål. Haga var flere ganger farlig frempå med noen skikkelige susere, men nok en gang Fenstad jentene som kunne juble for et par scoringer til, før Haga endelig og velfjortjent kunne se ballen gå i nota bak Fenstad keeperen.

Kampen blåses til slutt av for nok en Fenstad seier med resultatet 1-6.