Hønefoss BK – FUVO 5-0

NTL har trolig aldri hatt en større forhåndsfavoritt enn Hønefoss, og så langt har de levert til terningkast 6. Gunnar Halle sine disipler står med 16 strake seiere, men de er på ingen måte sikret opprykk, da Eidsvold Turn ligger kun tre poeng bak, men med bedre målforskjell.

Det forrige møte mellom lagene endte med 0-2 seier til Hønefoss. Nesbuene var veldig nærme utligning, men i stedet kontret gjestene inn sitt andre med tre minutter igjen å spille.

Hønefoss er store favoritter, og har nå også begynt å score flere mål og vinne med klarere sifre enn de gjorde i våres. 18 mål på de fem siste matchene forteller om et lag som jager å ta igjen Eidsvold Turn på målforskjellen også. Kan da også ta med at de kun har sluppet inn sju mål på seksten kamper så langt i sesongen.

Hønefoss var best de første 45 minuttene, men FUVO lå godt i ramma og kom også til et par farlige sjanser. Hjemmelaget scoret omgangens eneste mål på et langskudd fra Gregory Kuisch halvveis ut i omgangen.

Vertene presset på etter sidebytte, men 64 min ut i kampen kom FUVO på en av sine få visitter som kunne endt i scoring, men innbytter Jasman El Boumlali klarte ikke utnytte muligheten da han bare hadde en motstander igjen. I stedet svarte Hønefoss med å score fire mål på seks minutter, alle satt inn av av sommersigneringen fra Kongsvinger, Brage Berg Pedersen. Fra det 69. Til det 75 min.. Det snodigste var at alle fire målene var så si like. Innlegg fra høyre inn i boksen til Brage Pedersen, som enkelt breisidet ballen over målstreken fra kort hold

Det Hønefoss vartet opp med i denne kampen av kombinasjoner og tempo, er det beste undertegnede har sett av noe lag i NTL avd 2 denne sesongen

Neste kamp for FUVO er lørdag 2.september, hjemme mot Førde

FUVO stilte med følgende lag: Petter Rønningen, Emil Hatten Engerbakk, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Sigurd Flekke Mathiesen, Fredrik Nilsen, Olivier Nøvik, Noah Veiby, Oscar Berg Nordstrøm, Mads Rismoen ogTobias Solem Karlsen. Benyttede innbyttere; Jasman El Boumlali, Nicolai Elton Hauge, Mario Monteiro og Simen Høglien