R&Å J14 avsluttet sesongen med storseier og tredjeplass

Malene Andresen Norum

Malene Andresen Norum scoret fire mål i storseieren over Bøler 2

Jenter 14 år Nivå 2 B-sluttspill  Bøler 2 – R&Å 12-23 (3-12)

Etter en solid seier over Langhus 2 i forrige serierunde, så var det optimistisk gjeng som reiste til hovedstaden for å møte Bøler 2 i årets siste seriekamp. Med seier ville tredjeplassen være sikret, med muligheter for å ta andreplassen.

Feide Bøler av banen i første omgang

R&Å-jentene gikk ut at startblokkene i et forrykende tempo og kjørte over motstanderen i starten av matchen. Med tre scoringer av Siri Skjolden og ett av Mathea Nygård Bruaas, Anna Sofie Aas, Malene Andresen Norum og Mina Sofie Nilsen, så hadde de sust opp i en 1-7 ledelse halvveis ut i første omgangen. Gjestene fortsatte å kjøre over hjemmelaget som en bulldoser og til pause var stillingen 3-12 i favør R&Å.

Vant til slutt med 11 mål

Bøler 2 fikk kjenne litt mer på ballen i andre omgang, men det var fremdeles Årnes-jentene som styrte skuta og som fortsatt var det klart beste laget utpå parketten. Hjemmelaget hadde sin beste periode da de scoret tre mål på rappen og var som nærmest ”kun” ni mål bak. Da tok Årnes-jentene seg sammen og avsluttet kampen med scoring av Hanna Melsnes og Hanna Klich, slik at sluttresultatet til slutt ble 12-23.

Selv om R&Å gjorde jobben og vant med solide sifre, så klarte ikke serievinner Fjellhamar 2 å slå Hauerseter/Borgen med nok mål til at R&Å kunne klatre opp på andreplass, men måtte nøye seg med tredjeplassen, som tross alt er meget godt.