Hurra! Da er det lov til å drive full aktivitet for barn og unge igjen :-)

Nes kommune er fra 11. juni tilbake til nasjonale retningslinjer og da gjelder følgene:
Idretts- og fritidsaktiviteter:
Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt. De unntas fra anbefalingen om én meters avstand. Dersom barn og unge trener/øver med et lag, en forening eller lignende i en annen kommune, vil de kunne konkurrere med dette laget/denne foreningen så lenge smittesituasjonen tillater det. Barn og unge under 20 år som driver med idretter som ikke innebærer nærkontakt, kan delta i idrettsarrangementer utendørs som samler deltakere fra samme idrettskrets eller region der region brukes som geografisk inndeling.
Lag fra små kommuner som ikke har andre motstandere i kommunen, kan reise til nabokommunen for å konkurrere såfremt kommunene har samme smittenivå.
Dette betyr:
Har dere ikke motstander i kommunen så kan dere reise ut eller ta imot andre lag fra nabokommuner, hvis smittenivået er det samme, jf. pkt.2. Dette gjelder også da for ungdomsfotballen (under 20 år)
Nes kommune fjerner anmodningen om å ikke spille kamper innad i kommunen for barnefotballen, jf. pkt. 1.
Voksne over 20 år kan drive organisert trening og øvrig aktivitet innendørs i grupper på inntil 20 personer, og utendørs i grupper på inntil 30 personer, så lenge de kan holde minst én meters avstand.
Vi kommer tilbake med kampoppsett for neste ukes fotballkamper i løpet av helgen
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg