Hvam 2 J14 avgjorde etter en god 2.omgang

Regionsserien jenter 14 år Hvam 2 – Råde 2  15-8 (4-3)

Hvam 2 jaktet sin tredje strake hjemmeseier i helgens møte med et Råde 2-lag som jaktet sin første seier for året.

Ettmåls ledelse til pause

Det var en sjansefattig første omgang som ble prestert i Nes Arena. Mye takket være godt keeperspill, men også litt rotete spill fra begge lagene. Heldigvis hadde hjemmelaget hadde en målhungrig spiller i India Østerud Maarud. Hun scoret alle hjemmelagets fire mål ,noe som gjorde sitt til at Hvam kunne gå til pause med 4-3 ledelse,

Vant med sju mål

Kampen åpnet seg mye mer etter sidebytte. Nina Justyna Bielawa scoret to og bidro til at Hvam 2 økte til firemålsledelse i starten av andre omgangen. Råde 2 reduserte etter hvert til to mål, før hjemmelaget sa takk og farvel. Spillet satt bedre og bedre utover kampen og til slutt var det bare ett lag på banen. Hvam avsluttet matchen med å score de fire siste målene og vinne kampen 15-8.

Neste kamp for Hvam 2 er lørdag 5.november, borte mot Fjellhamar 2

Hvam 2 stilte med følgende lag: Julie Bratlie, Ine Marie Samuelsen, Nina Justyna Bielawa (2), Marte Aasli Asphjell, Auroa Wahl, Mia Korsgat-Arntzen, Sara-Helen Benjaminsen Holseth (1), Maria Bunes, India Østerud Maarud (6), Hedda-Sofie Sveia Kirkeby (3) og Ronja Moe Østli (3)