Hvam 2 J14 vant med åtte mål

Regionsserien jenter 14 år Hvam 2 – Korsvoll/Monolitten 3 16-6 (8-5)

Hvam 2 jenter 14 år er det man trygt kan kalle et typisk hjemmelag. Før søndagens kamp i Nes-Arena hadde hvamsingene tapt sine fire bortekamper, men vunnet alle tre på hjemmebane. Det var derfor en optimistisk gjeng som øynet seier i deres møte med bunnlaget Korsvoll/Monolitten 3

Det var skikkelig spirit i Hvam-jentene fra start. Maria Bunes satte standarden og Ronja Moe Østli fulgte opp med å score kampens to første mål. Korsvoll/Monolitten3 reduserte en gang, men så klinket Nina Justyna Bielawa til med tre nettkjenninger på rad. Hvam leverte varene og før omgangen var halvspilt hadde Marte Aaslie Asphjell økt til 6-1 til hjemmelaget. Gjestene kom litt mer med i kampen mot slutten og til pause stod det 8-5.

Vant andre omgangen 8-1

I andre omgang var det enkelt sagt, ett lag på banen. Hvam dominerte fra start til slutt. Slapp kun inn ett mål, samtidig som de scoret åtte i den andre enden av banen. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang stod det 16-6 på måltavla.

Maria Bunes ble kampens toppscorer med 6 mål

Hvam stilte med følgende lag: Julie Bratlie, Ine Marie Samuelsen, Nina Justyna Bielawa (4), Marte Aaslie Asphjell (2), Aurora Wahl, Mia Korsgat-Arntzen, Sara-Helen Benjaminsen Holseth, Maria Bunes (6), Hedda-Sofie Sveia Kirkeby (1), Ronja Moe Østli (3)