Hvam avgjorde i første omgang. Ligger på opprykksplass med tre kamper igjen

Simen Holter og Hvam holder stø kurs mot opprykk

6.divisjon Hvam mot LSK 3 4-2 (3-0)

Hvam jakter opprykk og et lite hinder på veien var LSK 3 hjemme på Hvam kunstgress. I våres måtte Hvam kjempe skikkelig for å dra i land en 4-3 seier. Denne gangen ble mye avgjort i første omgang. Vertene fikk en drømmestart på matchen da Martin Holter åpnet årets scoringskonto med å sende Hvam i ledelsen etter tre minutter spill. Kevin Pihl fulgte opp med å doble ledelsen før det var spilt ti minutter. Dette gjorde sitt til at hjemmelaget kunne senke skuldrene og bare fortsette å gønne på. Rett før lagene skulle gå i garderoben etter første omgang, økte Henning Torgnesskar til 3-0.

LSK 3 lagde spenning i kampen med to scoringer

LSK 3 er et lag Hvam måtte slå for å ha kontroll på andreplassen, men da nytter det ikke å invitere motstanderen inn i kampen. LSK 3 reduserte til 3-1 få minutter i andre omgang og med tjue minutter igjen å spille ble det plutselig kamp igjen da bortelaget reduserte til 3-2.

Henning Torgnesskar med sitt seriemål nr 21

Heldigvis har Hvam toppscoreren i 6.divisjon på laget. Med tolv minutter igjen å spille så pekte dommeren på straffemerket. Henning Torgnesskar steg frem og fastsatte sluttresultatet til 4-2 med sin scoring nr 21 for sesongen.