Hvam avsluttet med å slå opprykksklare AFSK

6.divisjon  Hvam – AFSK 3-1 (3-0)

Avgjorde matchen med tre scoringer før pause

Hvam fikk en perfekt start med seier på sin nye kunstgressbane tidligere denne uken. Lørdag tok laget imot et allerede opprykksklare Aurskog-Finstadbru til årets siste seriekamp i 6.divisjon. Gjestene ville med seier sikre kretsmesterskapet,mens Hvam kun hadde æren å spille for. Litt overraskende så var det hjemmelaget som tok ledelsen etter halvspilt første omgang. Henning Torgnesskar fant Marius Rognerud, som har på slutten av sesongen har funnet tilbake målformen fra 2018 og 2019-sesongen.  Gjestene fra Aurskog sleit med å komme skikkelig inn i matchen og i stedet for utligning, så scoret Hvam to kjappe og avgjorde matchen. Først serverte Henning Torgnesskar ballen på et sølvfat til Thomas Wiksaas, som enkelt satte kula i goalen. Rett etterpå tok Oliver Nøvik på seg servitørrollen og sendte en perfekt pasning frem til Marius Rognerud, som satte inn lagets tredje med en nydelig lobb fra godt over tjue meter.

Avsluttet med fire seire på de seks siste matchene

Aurskog/Finstadbru gjorde et hederlig forsøk på å slå tilbake i andre omgang. Brian André Aardahl Aas ga laget et lite håp om poeng da han feide av gårde et langskudd som føyk inn i nettmaskene etter 56 minutter, men nærmere enn det kom ikke bortelaget. Hvam hadde full kontroll og nærmest criuset inn til en fortjent 3-1 seier i årets siste match.

En dårlig start på sesongen gjorde sitt til at Hvam må ta til takke med 9.plass i sin første sesong etter opprykket fra 7.divisjon i 2019.  Fire seiere på de seks siste matchen gir håp om en enda bedre sesong i 2022.