Hvam-damene åpnet sesongen med storseier

Damelag 7ér fotball. Hauerseter – Hvam 0-5

Det var et spent Hvam lag som dro til Hauerseter med ambisjoner om å revansjere det sure uavgjort resultatet i fjor. Hvam damene hadde bestemt seg for at i dag skulle man stå høyt og ta duellene tidlig for å styre kampen inn i Hvam sitt spor.

Andrea Burud banket til med fire scoringer

Allerede etter 3 minutter for Frida Tørrishaug pulsen til å senke seg med et lekkert langskudd som ligger helt nede i stolperota utagbar for Hauerseter sin keeper.
Etter dette så ser ikke jentene seg tilbake. De kjører kampen inn akkurat som de vil og skaper mange sjanser. 12 minutter har gått når det er et lekkert klikk-klakk spill fra Hvam og Maja spiller den helt inn til mållinjen hvor Andrea Burud får den hederlige oppgaven og sparker den inn i målet.

Andrea Burud er på farten igjen etter at Tiril Mundal har kriget til seg ballen på topp, og spiller igjennom Andrea Burud som ikke gjør feil og banker den inn i mål. 3 målsledelse til Hvam jentene som virkelig er i siget i dag.

I pausen er Hvam enige om å fortsette samme trenden. Det er nå viktig å ikke slippe seg ned noen hakk og slippe Hauerseter inn i kampen igjen.

2 omgang er så vidt i gang før Andrea Burud skal gjøre sitt hattrick for i dag. En ball blir spilt opp fra Marthine Corneliussen som Tiril Mundal får med seg og igjen spiller Andrea Burud igjennom. 0-4 til Hvam jentene!

Kampen går over til en mer jevnere affære hvor Hauerseter har et skudd i tverligger, men Ingrid Arnfinsen i mål og resten av Hvam forsvaret ville holde nullen så den blir klarert fort ut igjen. Det skal gå helt til slutten av kampen før Andrea Burud har sett seg fornøyd med resultatet. Denne gangen er det Elisabeth Weum Wike som spiller henne gjennom fra sin høyre kant og Andrea Burud fastsetter resultatet 0-5 til Hvam!

0-1 3 min Frida Tørrishaug (Målgivende Maja Burud)
0-2 12 min Andrea Burud (Målgivende Maja Burud)
0-3 15 min Andrea Burud (Målgivende Tiril Mundal)
0-4 32 min Andrea Burud (Målgivende Tiril Mundal)
0-5 58 min Andrea Burud (Målgivende Elisabeth Weum Wike)

Laget: Elisabeth Weum Wike, Rebekke Dybvig Nyaas, Frida Dybvig, Frida Tørrishaug, Tina Burud, Maja Burud, Charlotte Engen Mikkelsen, Ingrid Kristine Arnfinsen, Marthine Corneliussen, Tiril Mundal, Andrea Burud