Hvam-damene med sin andre strake seier

Hvam-damene

Kvinner 7er  Hvam – Kløfta 3-1

Etter at Hvam-damene fikk på plass tidligere Kongsvinger-spiller Iselin Nøvik har laget virkelig fått dreis på spillet. Onsdagens hjemmekamp mot Kløfta ble et spennende oppgjør, men Hvam var hele tiden et lite hakk vassere enn laget med zebrastripene. Sju minutter var spilt da Iselin Nøvik sendte laget fra Neskollen i føringen og halvveis ut i første omgangen doblet hun ledelsen. Kløfta ville være med på leken og åtte minutter før pause reduserte de til 2-1.

Årets første hjemmeseier

Med kun ett mål å gå på så var det spenning i kampen. Begge lag kom til sjanser, men ti minutter før slutt klarte Martine Elise Ringereide å finne veien til nettmaskene for Hvam med det som skulle vise seg å bli kampens siste mål.

Hvam har nå ti poeng på de fire siste matchene og klatret fra 12.plass og helt opp til 5.plass. Neste kamp er torsdag 6.juni, borte mot Skjetten

Hvam stilte med følgende lag: Austeja Riaukaite, Karthiga Kumarsamy, Frida Emilie Pedersen Tørrishaug, Charlotte Engen Mikkelsen, Iselin Nøvik, Anna-Ida Bjørnvolden og Camilla Lund Strand. Benyttede innbyttere: Benedikte Bjørgan, Maja Burud og Martine Elise Ringereide.