Hvam-damene møtte tidligere eliteseriespillere i første match

Hvam-damer 2024

7ér damer Hvam – Lillestrøm 3  2-20

Hvam-damene endte i fjor på en fin sjette plass, men møtte kretsens trolig beste lag i seriepremieren tidligere denne uka. Lillestrøm 3 slo Skjetten 11-0 i sin første kamp og stilte med tropp hvor samtlige ni spillere har lang erfaring fra øverste nivå i tillegg til at en god andel av de har landskamper. Isabell Bachor spilte kamp for damelaget til Lillestrøm så sent som i 2023 og har tidligere blant annet vært proff i Bayern Munchen.  Lagets kaptein heter Lene Storløkken og har hele 64 landskamper i beltet. Det var med andre ord Davids kamp mot Goliat, men i dette tilfelle var sjansen til at Hvam skulle dra hjem seieren godt under 1%.

Hvam scoret ett mål i hver omgang

Etter ti minutter stod det 0-5 på måltavla etter mål av kjente spillere som Isabell Bachor, Mari Knudsen, Lene Storløkken og Linn Skaalerud. Hvam kom seg etter hvert over målsjokket og etter 20 minutter reduserte Anne.Ida Bjørnvolden til 1-5. Da satte gjestene på turboen igjen og banket inn fem nye mål de ti siste minuttene av første omgangen. Til pause var stillingen 1-10.

Hvam holdt nullen i ti minutter i andre omgang

Hjemmelaget hold ”nullen” i ti minutter i andre omgangen, men så var det stopp. Målene rant inn som perler på en snor og to minutter før slutt stod det 1-20. Da var Hvam på en sjelden besøk på Lillestrøm sin banehalvdel og til slutt klarte Maja Burud å finne ballen til nettmaskene og fastsette sluttresultatet til 2-10.

Neste kamp for Hvam-damene er onsdag 1.mai, hjemme mot Leirsund

Hvam stilte med følgende lag: Karline Helseth Thomsen, Kajsa Viken; Frida Emilie Pedersen Tørrishaug, Martine Elise Ringereide, Anne-Ida Bjørnvolden, Maja Burud, Camilla Lund Stran, Charlotte Engen Mikkelsen, Madeleine Evaline Munthe Lerum, Karthiga Kumarsamy og Sunsanne Lund Strand