Hvam G14 går fra seier til seier

Hvam gutter 14 år startet sesongen med tre seire på rad før de gikk på sesongens første tap, borte mot Holter. Etter det har laget spilt tre nye kamper og det lille tilbakeslaget de hadde mot Holter. Ble fort glemt.

Gutter 14 år 3.div Hvam – Bjerke 8-2 (5-0)

Først ut var hjemmekamp mot Bjerke. Hjemmelaget gikk rett i strupen på gjestene og tok raskt ledelsen og etter hvert rant målene inn som perler på en snor. Etter første omgang ledet Hvam 5-0.

Etter hvilen lot Hvam gjestene fra Bjerke få låne ballen litt mer, men de hadde hele tiden full kontroll på matchen. Bjerke scoret to mål, mens Hvam nøyet seg med tre nettkjenninger. Da dommeren blåste av stod det 8-2 på måltavla.

Hvam stilte med følgende lag. Adrian Teigen Slettbakken, Emil Dean Dunham, Marcus Vidøy, Haug Langbraaten, Endre Moen Solberg, Leon Sebastian Jensen Nygård, Lucas Alexander Marthinsen Wettengreen, Leo Bulling Pedersen, Odin Mosleth, Simon Sander Berg og Kevin Vestby Masoodean. Benyttede innbyttere: Noah Oliver Clasby, Ole Fredrik Johnsrud Holter, Edvin Mahmuljin.

Gutter 14 år 3.div  EIF – Hvam 0-6 (0-2)

Neste kamp var borte mot et EIF lag som stod med fire poeng. Hvam brukte ikke mange minuttene på å ta tak i matchen og scoret kampens første mål etter tretten minutter. To minutter senere la de på til 0-2, som også var pauseresultatet.

Hvam spurtet ut av blokkene i andre omgang og avgjorde matchen med tre scoringer i løpet av de sju første minuttene. De gule og svartkledde hadde med det avgjort matchen og med fem minutter igjen å spille fastsatte Leon Sebastian Jensen Nygård sluttresultatet til 0-6.

Hvam stilte med følgende lag: Adrian Teigen Slettbakken. Emil Dean Dunham, Marcu Vidøy, Haug Langbraaten, Endre Moen Solberg, Leon Sebastian Jensen Nygård, Lucas Alexander Marthinsen Wettergreen, Leo Bulling Pedersen, Odin Mosleth, Simon Sander Berg og Kevin Vestby Madoodean. Benyttede innbyttere: Noah Oliver Clasby, Ole Fredrik Johnsrud Holter og Edvin Mahmuljin

Gutter 14 år 3.div  Hvam – Lørenskog 3 9-0

Tirsdag spilte Hvam ny kamp, denne gangen var det bunnlaget Løresnkog 3 som tok turen til Neskollen. Hvam var klart best fra start til slutt og vant til slutt en meget komfortabel 9-0 seier.

Seieren betyr at Hvam tok sin sjette seier av sju mulige og ligger med det på andreplass med 18 poeng. Holter leder med sju seiere av sju mulige og 21 poeng. På tredjeplass finner vi Fjellhamar med 15 poeng. Onsdag 31.mai reiser Hvam til Fjellhamar for å møte serietreeren til toppoppgjør.

Hvam stilte med følgende lag: Lucas Alexander Marthinsen Wettengreen, Emil Dean Dunham, Marcus Vidøy, Haug Langbraaten, Endre Moen Solberg, Leon Sebastian Jensen Nygård, Adrian Teigen Slettbakken, Edvin Mahmuljin,Odin Mosleth, Henry Hexeberg og Kevin Vestby Madoodean. Benyttede innbytte: Hubert Jozef Smieszek, Noah Oliver Clasby og Ole Fredrik Johnsrud Holter