Hvam G14 topper tabellen etter tre kamper

3.divisjon Gutter 14 år

Borgen – Hvam 4-7 (1-5)

Hvam gutter 13 år har rukket å spille tre kamper, og det har vært tre meget målrike kamper. De startet med bortekamp mot Borgen. Det de måtte ha av nerver, ble lagt igjen i garderoben. Hvam gutta tråkket til fra start og det tok ikke mer enn fire minutter før den første ballen lå i nota. Hvamsingene fortsatte å gønne på og før det spilt halvspilt første omgang så ledet de 0-4. Hjemmelaget fikk kjenne litt på ballen mot slutten av omgangen, men Hvam kunne gå i garderoben med en komfortabel 1-5 ledelse. I andre omgang hadde Hvam god kontroll, scoret to nye mål og lot Borgen komme til med noen scoringer de også. Til slutt stod det 4-7 i dommerens bok.

Hvam – Ull/Kisa 4 6-3

Hvam fulgte opp med en solid 6-3 seier over Ull/Kisa 4 i den andre serierunden, før de møtte Kløfta 2 til et meget jevnt og spennende oppgjør i den tredje.

Hvam – Kløfta 2 8-7 (5-3)

Det var gjestene fra Kløfta 2 som tok ledelsen allerede etter sju minutter. Målet ga Hvamsingene et lite spark i baken og i løpet av få minutter klarte de å score to mål og snu kampen til 2-1. Spillet bølget frem og tilbake og nå var det zebrastripene fra Kløfta sin tur til å score to mål og dermed var de tilbake i ledelsen. Når det så som mørkest ut, så klarte Hvam å finne tilbake til godfølelsen og denne gangen klinket de til med tre mål på tre minutter: Dermed kunne Hvam gå til pause med 5-3 ledelse.

Kløfta 2 reduserte til 5-4 rett etter pause, men Hvam gikk rett opp i angrep og økte igjen til to mål. Lagene scoret så en gang hver. Men kampen var på ingen måte ferdig, Bortelaget kjempet seg tilbake til 7-6 med seks minutter igjen å spille. Hvam-gutta beholdt roen, men i stedet for å legge seg bakpå, gikk de raskt til motangrep og med få minutter igjen å spille så fastsatte de sluttresultatet til 8-7.

Hvam stilte med følgende lag mot Kløfta 2: Adrian Teigen Slettbakken, Emil Dean Dunham, Haug Langbraaten, Endre Moen Solberg, Edvin Mahmujin, Leon Sebastian Jensen Nygård, Henry Reneil Hexeberg, Lucas Alexander Martinsen Wettergreen, Leo Bulling Pedersen, Odin Mosleth og Mathias Svartkjønnli Syversen. Benyttede innbyttere: Tobias Sundby, Hubert Jozef Smiezek, Noah Oliver Clasby og Ole Fredrik Johnsrud Holter