Hvam G15 med kallasseier

1.divisjon gutter 15 år Hvam – Kløfta 10-1 (5-1)

Hvam-gutta stod med en berømte nisselua i hånda da kampen startet. Dette utnyttet Kløfta til å ta ledelsen 0-1 etter fire minutter spill. Heldigvis ristet Hvamsingene av seg sjokkåpningen med å slå knallhardt tilbake. Før kampen var ti minutter gammel hadde de snudd 0-1 til 3-1 ledelse etter to mål av Endre Moen Solberg og ett av Kvein Vestby Masodean. Hvam fortsatte å dominere og etter en halvtime var det duket for to nye mål på kort tid. Først ved Masodean så ved Emil Dean Dunham. Lagene gikk til pause på stillingen 5-1 til hjemmelaget.

Emil Moen Solberg og Kevin Vestby Masodean scoret sju mål til sammen

Andre omgangen fortsatte på alle mulige måter som før sidebytte. Hvam kjørte over zebrastripene og målene fortsatte å renne inn som perler på en snor. Mål nr seks ble satt in nav Kevin Vestby Masodean, mens Emil Moen Solberg scoret de to neste. Kampen så ut til å renne ut med 8-1 seier, men helt på tampen klarte Hvam å sette ytterligere to baller bak målvakten til Kløfta. Filip Amundsen satte inn hjemmelagets niende mål, mens Adrian Teigen Slettbakken fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 10-1 til Hvam.

Neste kamp for Hvam er fredag 26.april, borte mot Lørenskog

Hvam stilte med følgende lag: Emil Moløkken, Filip Amundsen, Emil Dean Dunham, Henry Reniel Hexeberg, Ole Fredrik Johnsrud Holter, Halvor August Amundsen Hernes, Edvin Mahmuljin, Sander Nohr, Huberg Jozef Smieszek, Endre Moen Solberg og Marcus Vidøy. Benyttede innbyttere; Auden Mokal Skjæret, Haug Langbraaten, Kevin Vestby Madoodean, Leon Sebastian Jensen Nygård, Leo Bulling Pedersen, Adrian Teigen Slettbakken og Tobias Sundby