Hvam J13 ga kjempet godt mot serielederen

Jenter 13 år. Ammerud mot Hvam 15-11 (7-7)

Hvam-jentene vartet opp med årets første seier i forrige serierunde. Denne gangen tok man turen til hovedstaden og møte med serieleder Ammerud.

Serielederen tok en oppskriftmessig ledelse, men Hvam-jentene spilte på seg selvtillit med seier sist og hadde på ingen måte tenkt å gi seg uten kamp. Jentene kjempet inn i kampen og med to scoringer helt på tampen av første omgangen kunne de gå til pause med et meget sterkt 7-7 resultat.

Hvam holdt følge med Ammerud i starten av andre omgangen, og halvveis ut i omgangen var det fremdeles spenning. Men mot slutten av omgangen dro hjemmelaget litt i fra og vant til slutt 15-11. Det som er positivt er at Hvam-jentene beviste at de kan spille jevnt med de beste, noe som lover godt for resten av sesongen.

Hvam stilte med følgende lag: Julie Bratlie, Gunhild Nebbenes Kilde (3), Hedda-Sofie Sveia Kireby, Thea Utheim Sandøy (1), Madeleine Lerum Johansen (3), Nina Justyna Bielawa, India Østerud Maarud, Sara-Helen Benjaminsen Holseth, Dina Humstad Seland (4) og Ronja Moe Østli