Hvam J13 kom til finalen i Fjellhamar Cup.

Hvam stilte med hele sju lag i årets Fjellhamar Cup, Mye moro, glede og samhold gjorde cupen til en kjempefin opplevelse for både spillere og supportere.

Hvam gikk videre fra innledende med en nødskrik

Alle Hvam-lagene leverte en kjempegod innsats og ett lag klarte til og med å komme seg helt til finalen.  13-årslaget startet turneringen med å tape første kampen for Halden, før de slo Rælingen Blå og Fjellhamar 2 i de neste. I den siste kampen i innledende tapte de knepent for Ullern. Hvam endte med det på tredjeplass, men siden de var nest beste lag som endte på tredjeplass, så holdt det akkurat til å gå videre til A-sluttspillet

Hvam-jentene kunne dermed gå inn i sluttspillet med vissheten om at de i utgangspunktet var det dårligste laget som gikk videre. Dermed kunne de legge nervene til side og tenke på resten av turneringen var bonus.

Fikk revansje mot Halden i kvartfinalen

I kvartfinalen møtte de igjen Halden Håndballforening. Laget som vant alle kampene sine i innledende og som slo Hvam 10-16 i turneringens første kamp. Hvamsingene overrasket både seg selv og Halden med å vinne den meget jevnspilte kvartfinaloen med 13-12. Dermed var de gule og svartkledde klare for semifinalen mot Halden 2.

Knuste Halden 2 i semifianlen, men møtte overmakten i finalen

Hvam-jentene hadde nå spilt på seg mye selvtillit og feide Halden 2 av banen med sifrene 20-13. Dermed var Hvam mot alle odds klare for finale mot Årvoll Rød, som så langt hadde vunnet alle kampene sine med klar margin. Det ble tidlig klart at Hvam måtte overmakten i finalen. Årvoll Rød var turnerings klart beste lag og vant til slutt finalen med sifrene 17-8.

Uansett, en glimrende innsats av Hvam-jentene. Som så vidt gikk videre fra innledende til å gå hele veien til finalen.

Gratulerer så mye med fantastisk innsats

 

Bilde er lånt fra Hvam sin facebookside

Denne artikkelen er sponset av

Trysilhus 2022

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg