Hvam J13 lekte seg til seier

Jenter 13 år Nivå 2 A-sluttspill. Hvam mot Kjelsås 3 20-13 (12-7)

Hvam-jentene var revansjesugne etter å ha tapt den første kampen i A-sluttspillet knepent med ett mål for Eidsvold Turn. Motstander Kjelsås 3 tapte også sin første match, så mulighetene for Hvam seier var helt klart tilstede.

Solid første omgang av Hvam-jentene

Det var et heltent hjemmelag som startet kampen forrykkende Allerede etter ti minutter hadde Hvam opparbeidet seg en femmålsledelse. Selv om Kjelsås yppet seg litt innimellom så holdt vertene motstanderen på god avstand resten av første omgangen. Gunhild Nebbenes Kilde viste frem skuddarmen titt og ofte og stod for fire av Hvam sine tolv mål i første omgang.

Avgjorde kampen i starten av andre omgang

Hvam-jentene suste ut av startblokkene i andre omgang og avgjorde matchen med å score omgangenes fem første mål. Etter seks minutter stod det 17-7 på måltavla. Resten av kampen ble plankekjøring. Kjelsås fikk lov til å kjenne på ballen litt og tok også litt innpå, men var aldri i nærheten av å ta poeng. Til slutt kunne 13-åringene til Hvam juble for 20-13 seier.

Neste kamp for Hvam er 29.januar, hjemme mot HK Eidsberg

Hvam stilte med følgende lag: Elida Josefine Henriksen Gladheim, Victoria Alfheim, Helene Fjørtoft Finnstein (2), Gunhild Nebbenes Kilde (4), Kaja Wallem Ongstad (3), Thea Utheim Sandøy (3), Christina Graff Snipen (2), Afelina Griffin (3, Dina Humstad Seland (3)