Hvam J14 avsluttet med seier over LSK

Jenter 14 år  2.divisjon   Hvam – LSK 2  4-2 (2-2)

Hvam jenter 14 år har levert mange gode prestasjoner i årets sesong og var sånn sett fornøyd det det de har levert før de tok imot LSK 2 til årets siste match på den nye og flotte kunstgressbanen på Neskollen. Det ble en kamp hvor spillet bølget frem og tilbake, men etter 25 minutter var det hjemmelagets Tina Burud som sendte Hvam i ledelsen 1-0. Fem minutter senere var Sanna Holmgren på rett plass og økte til tomålsledelse. Dessverre tok Hvam-jentene pausen litt for tidlig og i løpet av de tre siste minuttene av første omgangen så scoret LSK to ganger ot utlignet til 2-2.

Bertine scoret i sju av ni kamper

Hva som ble sagt i pausen skal være usagt, men det var et konsentrert Hvam-lag som inntok banen etter sidebytte. Denne kampen skulle de vinne! Og sånn ble det. Tjue minutter ut i omgangen fant toppscorer Bertine Jensen Heir nettmaskene to ganger i løpet av ett minutt og avgjorde med det kampen. Med disse to scoringene så endte Jensen Heir på 13 scoringer. Gjestene fra LSK klarte aldri å svare og kampen ebbet ut med 4-2 seier til Hvam.