Hvam J14 med knepen ettmålsseier over EIF

 

Regionsserien jenter 14 år Eidsvold IF – Hvam 18-19 (8-13)

Hvam-jentene har etter en treg start funnet formen. De har blitt mer samspilte og det igjen har ført til at laget presterer bedre og bedre for hver kamp. I helgen tok laget turen til Råholthallen og møte med et EIF-lag som lå rett bak de på tabellen.

Hvam ledet med fem mål til pause

Kun to poeng skilte lagene før oppgjøret som startet veldig bra for gjestene fra Hvam. Kaja Wallem Ongstad, Helene Fjørtoft Finnstein og Afelina Griffin brukte ikke mange minuttene på å sende bortelaget opp i en tremålsledelse. EIF reduserte til 3-5 etter fem minutter, men så vartet Hvam opp med ytterligere fire mål på rappen og økte ledelsen til seks mål. Hjemmelaget klarte å hente inn to mål, men Afelina Griffin sørget for at Hvam kunne gå i garderoben etter de første tjue minuttene med en komfortbabel 8-13 ledelse.

Ble spennende mot slutten

Det ble en tung start for Hvam som brukte nesten ni minutter på å score sitt første mål. Før den tid hadde EIF scoret fire. Etter halvspilt andre omgang stod det 14-15. Med kniven på strupen våknet Hvam-jentene igjen og satte inn tre mål etter hverandre og økte ledelsen til 14-18. Rett etterpå pådro bortelaget seg en tominutter som vertene utnyttet med å redusere til to mål. Kampens toppscorer Afelina Griffin sendte Hvam opp i 16-19 ledelse, men hjemmelaget ga ikke opp. Scoret to mål og plutselig var de kun ett mål bak. Heldigvis var det ikke mer tid igjen og Hvam-jentene kunne juble for sesongens tredje seier.

Neste kamp for Hvam er søndag 26.november, hjemme mot Sinsen-Refstad

Hvam stilte med følgende lag: Victoria Alfheim, Dina Humstad Seland (4), Elida Josefine Henriksen Gladheim (1), Thea Utheim Sandøy (2), Afelina Griffin (6), Helene Fjørtoft Finnsein (2), Christina Graff Snipen (1), Gunhild Nebbenes Kile og Kaja Wallem Ongstad (3)

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg