Hvam J14 med sterkt bortepoeng mot serielderen

Jenter 14 år Nivå 1 B-sluttspill Årvoll – Hvam 25-25 (11-12)

Sesongen nærmer seg slutten og i helgen tok Hvam-jentene turen Årvoll Flerbruskhall og møte med serieleder Årvoll. En meget vanskelig oppgave for et Hvam-lag som stod med to seire og fire tap på de seks første kampene i sluttspillet.

Hvam ledet til pause

Det var også hjemmelaget som kom best i gang og før det var spilt seks minutter hadde de opparbeidet seg en tremålsledelse. Men Hvam-jentene skjønte etter hvert at dette laget var det ikke umulig å ta poeng fra. Elida Josefine Henriksen Gladheim satte inn to mål og plutselig var man kun ett mål bak. Årvoll økte rett etterpå til 8-6, men gjestene hadde spilt på seg selvtillit og vartet opp med fine kombinajsoner.Thea Utheim Sandøy, Dina Humstad Seland og Gunhild Nebbenes Kilde sørget for at Hvam gikk opp i ledelsen 8-9 litt over halvveis i første omgangen. Lagene avsluttet med å score annenhver gang og til pause var stillingen 11-12 i favør de gulkledde.

Hadde seieren i lomma til det var ett sekund igjen av kampen

Andre omgangen ble tett, jevn og spennende. Lagene fulgte hverandre som skygger, men da Afelina Griffin satte inn 25-24 så øynet Hvam en liten sensasjon. Dessverre utlignet Årvoll til 25-25 i kampens siste sekund. Men uavgjort mot serielederen lar seg høre. Dette var også det første poengtapet til Årvoll i sluttspillet.

Hvam stilte med følgende lag:Victoria Alfheim, Dina Humstad Seland (8), Elida Josefine Henriksen Gladheim(4), Thea Utheim Sandøy (2), Afelina Griffin (6), Gunhild Nebbenes Kilde (2), Julie Bratlie, Kaja Wallem Ongstad (2), Madeleine Lerum Johansen (2) og Hedde-Sofie Sveia Kirekby