Hvam J14 med strålende start på høstsesongen

Jenter 14 år 1.div KM sluttspill  Hvam – Hakadal 3-0 (3-0)

Hvam endte på en strålende 3.plass på vårtabellen i 1.divisjon. Det betydde at de kvalifiserte seg til å kjempe om kretsmestertittelen i høst. Så langt har laget rukket å spille to kamper. Den første gikk mot Hakadal, ett lag de slo 5-2 i juni.

Hvam-jentene har ikke tapt siden starten av mai og kom også godt i gang med scoring av Helene Fjørtoft Finnstein allerede etter fem minutter. Noen minutter senere fulgte Kaja Wallem Ongstad opp med å doble ledelsen. Hvam hadde god kontroll på bortelaget og etter en halvtimes så økte Wallem Ongstad til 3-0, som også ble pauseresultatet.

Ingen av lagene fant veien til nettmaskene etter hvilen og kampen ebbet etter hvert ut med en komfortabel 3-0 seier til Hvam.

Hvam stilte med følgende lag mot Hakadal: Elida Josefine Henriksen Gladheim, Emilie Sofie Ruud Gulbrandsen, Lina Andersen, Madeleine Lerum Johansen, Kamilie Bålerud, Paulsen, Martine Hølmo Kvitberg, Gunhild Nebbenes Kilde, Helen Fjørtoft Finnstein, Kaja Wallem Ongstad, Amie Helene Mbye,Laura Aleksandra Wislocka og Leah Aurora Sand.

Jenter 14 år 1.div KM sluttspill  Varpe – Hvam 3-6 (2-1)

Det forrige møte i våres endte med en knepen 1-0 seier til Hvam. Denne gangen var det Varpe som tok føringen i kampen, men Hvam-jentene slo tilbake etter 24 minutter etter scoring av Sara Røseplass Aas. Varpe hadde på ingen måte tenkt å la gjestene fra Hvam reise hjem med tre poeng og tre minutter før pause tok de på nytt ledelsen.

Hvam brukte bare fire minutter av andre omgangen på å utligne til 2-2 ved Amie Helene Mbye og et kvarter ut i omgangen tok de for første gang ledelsen etter toppscorer Helene Fjørtoft Finnstein fant veien til nettmaskene for første gang i denne matchen. Hjemmelaget brukte kun to minutter på å utligne til 3-3 og dermed var lagene like langt. Heldigvis hadde Hvam-jentene et gir til inne, den såkalte turboen.  Først sendte Kaja Wallem Ongstad laget sitt opp i 3-4, før Helene Fjørtoft Finnstein satte inn 3-5 og med ti minutter igjen å spille så fastsatte Gunhold Nebbenes Kilde sluttresultatet til 3-6.

Hvam står dermed med full pott etter to kamper. Neste kamp spilles mandag 28.august, borte mot Nittedal. Ett lag de tapte 0-3 for i seriepremieren. På tide revansje ?

Hvam stilte med følgende tropp mot Varpe: Elida Josefine Henriksen Gladheim, Sara Røseplass Aas, Kamilie Bålerud Paulsen Emilie Jensen Heir, Madeleine Lerum Johansen, Kaja Wallem Ongstad, Gunhild Nebbenes Kilde, Helene Fjørtoft Finnstein, Matilda Warren, Amie Helene Mbye, Mia Christiane Engdal Felin, Laura Aleksandra Wislocka og Leah Aurora Sand