Hvam klare for finale i OBOS-cup

Fredrik Olsen scoret ett nydelig mål fra 40 meter i Hvam sin 4-1 seier over Sand

Hvam spilte søndag semifinale i OBOS-cupen mot fjorårets divisjonskollega Sand på Jessheim ipk. Surt regnvær og dårlig bane gjorde spilleforholdene utfordrerne.’

Hvam avgjorde med fire scoringer før pause

Hvam hadde nytte av dette i første omgang, og etter elleve minutter tok de også ledelsen. Et frispark fra Gøran Haga ble stoppet av Sand sin sisteskanse, men returen falt i beina på Hans Kristian Hofsrud, som sendte de gule og svarte i ledelsen.  Ytterligere ti minutter senere doblet Fredrik Olsen ledelsen da han utnyttet et dårlig utspark med å dunke ballen i mål fra nærmere 40 meter. Etter 32 minutter var det tid for dagens tredje for Hvamsingene. Siste mann på ballen var Niklas Skogly. Rett etter avspark økte Hans Kristian Hofsrud til 4-0, etter å ha utnyttet en feilpasning hos Sand.

Etter to kjappe i løpet av det 32. og 33. minutt, tok det kun fire nye minutter før Sand fikk sin redusering. En glipp i markeringen førte til at Espen Kurverud fik stå umarkert på bakerste stolpe og sette inn 4-1.

Møter Bjerke eller Fet i finalen

Hvam fortsatte å kjøre kampen etter sidebytte, kom til flere store målsjanser, men flere mål ble det ikke oå Jessheim ipk denne sure søndagskvelden.

Hvam skriver på sin hjemmeside at keeper Henrik Risvik Paulsen var kampens gigant og leverte en prestasjon på et langt høyere nivå enn 6.divisjon.

I finalen møter de Fet som slo Bjerke 2-1 i sin semifinale. Finalen spilles søndag.

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Mats Herberg, Håkon Rolstad Nilsen, Heine Risvik Paulsen, Gøran Haga, Simen Holter, Martin Holter, Niklas Skogbly, Hans Kristian Hofsrud og Fredrik Olsen.

Benyttede innbyttere: Kevin Pihl, Robin Einarsen, Ole Kristian Bye, Ludvig Wang, Marius Hansen og Tony Kristiansen