Hvam knuste Flisbyen 2 i OBOS-Cup

Martin Holter og Hvam hadde ingen problemer med å feie Flisbyen av banen

Hvam spilte denne uken sin andre kamp i OBOS-cup. I den første matchen møtte de Fet, et lag som i fjor rykket ned fra 4.divisjon. Hvam-gutta ga laget fra Fetsund god motstand, men måtte til slutt se seg slått med 3-4. Torsdagens kamp gikk på Lillestrøm Kunstgress mot Flisbyen 2, som laget også møtte i fjorårets 7.divisjon

Flisbyen 2 – Hvam 0-5

Det skulle gå en halvtime før nykommer Hans Kristian Hofsrud sendte gjestene i ledelsen 0-1. En stilling som holdt seg til det gjenstod tjue minutter av kampen. Da fikk Hvam virkelig hull på byllen og målene rant inn. Fjorårets toppscorer Fredrik Olsen doblet først ledelsen, før laget avgjorde matchen med tre scoringer fra 77. til det 84. spilleminutt. To av målene ble scoret av innbytterne Marius Hansen og Niklas Skogly, mens Marius Rognerud ett. Hvam gikk opp på en foreløpig 1.plass på tabellen, men blir nok forbigått av Fet, som har igjen å møte Flisbyen. Men uansett så Hvamsingene levert to gode forestillinger mot lag som spiller i en divisjon over det laget selv skal spille i 2020.

Mål Hvam: Hans Kristian Hofsrud, Fredrik Olsen, Marius Hansen, Marius Rognerud og Niklas Skogly

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Paulsen, Simen Andreassen, Mats Herberg, Håkon Rolstad Nilsen, Heine Paulsen, Sebastian Landheim Karlsen, Martin Holter, Simen Holter, Marius Rognerud, Fredrik Olsen og Hans Kristian Hofsrud.

Benyttede innbyttere: Marius Hansen, Kevin Pihl, Robin Einarsen og Niklas Skogly

Referat fra Hvam sin facebookside

Hvam 3-4 Fet
Det var duket for årets første tellende kamp på mandag da Fet, nylig nedrykket fra 4.divisjon, kom på besøk til Hvam Idrettspark. Det skulle bli en tett og jevn kamp mot tøff motstand.

Hvam var uheldige med et støttepasning som gjorde at Fet kom igjennom på venstrekanten og fikk banken ballen inn foran mål. Der vant dessverre Fet-spissen duellen og ga blåtrøyene ledelsen etter 7 minutter. Hvam fikk noen minutter senere frispark utenfor 16-meteren til Fet, og Gøran Haga skrudde ballen pent opp i krysset til 1-1. Det var høyt tempo i kampen, og Fet kom dessverre igjennom og satte inn 1-2 etter tjue minutter. Gøran var heldigvis ikke ferdig scoret for dagen, og banket inn 2-2 på halv-spretten noen minutter før pause.

Man følte seg trygge på at det skulle være uavgjort ved pause, men dessverre så gikk Fet opp i ledelsen til 2-3 på en corner rett før dommeren blåste til pause.

Andreomgangen startet bra og Hvam var mye mer med i kampen i andreomgang. Dessverre kontret Fet inn 2-4 etter 75 minutter, men Hvam ga seg ikke. Det siste kvarteret kjørte Hvam på, og hadde flere store sjanser. Marius Hansen pirket inn en redusering rett før slutt, og dessverre ble det dagens siste scoring. Uavhengig resultat, bør Hvam ta med seg at de spilte jevnt mot et lag som rykket ned fra 4.divisjon og det lover godt for fortsettelsen.

Mål: Gøran Haga x2 og Marius Hansen

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen – Simen Andreassen, Mats Herberg, Håkon Rolstad Nilsen, Heine Risvik Paulsen – Gøran Haga, Simen Holter, Martin Holter – Kevin Pihl, Fredrik Olsen, Niklas Skogly.

Benyttede innbyttere: Kim Svebakken, Stian Bøsterud, Robin Einarsen, Anders Vedlog Norum, Marius Hansen, Tony Kristiansen

1 Hvam 2 1-0-1 8-4 3
2 Fet 1 1-0-0 4-3 3
3 Flisbyen 1 0-0-1 0-5 0