Hvam med fem seire av seks mulige

Simen Holter scoret ett mål mot Fet 2

6.divisjon: Hvam mot Gjerdrum 2   2-1 (2-0)

Etter å ha vunnet de tre første matchene så tapte Hvam knepent toppoppgjøret mot Bøn 0-1. Etter har feiret 17. mai var det dags for to hjemmekamper på tre dager. Den første gikk mot Gjerdrum 2, ett lag som har spilt jevnt med alle motstandere. Jevnt ble det også i denne matchen.

Hvamsingene stilte uten toppscorer Henning Torgnesskar, men Thomas Wiksaas har funnet formen og stod med to scoringer på de to siste matchene og fulgte opp med å sende hjemmelaget i ledelsen etter 12 minutter. Hvam var det førende laget og halvveis ut i første omgang doblet Anders Norum ledelsen.

Hvam hadde god kontroll på matchen i første omgang, men sju minutter etter sidebytte ble det ny spenning i matchen da Gjerdrum 2 reduserte til 2-1. Gjestene luktet poeng og de siste tjue minuttene ble preget av mange dueller og frispark. Mye kriging og dommeren måtte dra frem det gule kortet flere ganger, men Hvam holdt unna og tok en viktig 2-1 seier.

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Stian Bøsterud, Anders Norum, Simen Holter, Michael Siddle, Joachim Lihus, Even Dahl, Gøran Haga, Julian Risvik Paulsen, Thomas Wiksaas og Fredrik Olsen. Benyttede innbyttere: Tommy Alexander Solbergseter, Kevin Pihl og Henrik Loe Havukainen Nielsen

—–

6.divisjon: Hvam mot Fet 2 7-1 (2-0)

Søndag var det dags for sesongens sjette match. Motstander Fet 2 startet sesongen svakt, men stod med to seire på de tre siste matchene før de tok turen til Hvam Kunstgras.

Positivt for Hvam var at lagets toppscorer Henning Torgnesskar var tilbake. Han brukte kun to minutter på å sende hjemmelaget i ledelsen med sitt åttende mål for sesongen. Masse tilskuere hadde tatt veien til Neskollen for å overvære matchen, men Hvam sleit med å finne nettmaskene i første omgang. Man måtte helt til det 44. minutt før innbytter Kevin Pihl satte inn Hvam sitt andre mål for dagen.

Hvam var solide defensivt og offensivt skapte de mye. Etter en times spill økte Tony Kristiansen til 3-0, men det var først de siste ti minuttene det virkelig tok fyr i teltet. Gøran Haga satte inn hjemmelagets fjerde mål og i løpet av de tre siste minuttene satte i tur og orden Simen Holter, Thomas Wiksaas og Kevin Pihl inn hvert sitt mål. Innimellom fikk også Fet 2 et trøstemål.

En solid hjemmekamp og årets største seier. Seieren førte Hvam opp på 2.plass med 15 poeng. Bøn leder med 18 poeng, tre foran Hvam og Fjellhamar 2. Disse tre har fått en god luke ned til resten av lagene. Neste kamp for Hvam er 31.mai, borte mot Lillestrøm 3

6.divisjonstabellen kan ses her

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Julian Risvik Paulsen, Anders Norum, Simen Holter, Michael Siddle, Even Dahl, Gøran Haga, Joachim Lihus, Henning Torgnesskar, Fredrik Olsen og Thomas Wiksaas. Benyttede innbyttere: Simen Andreassen, Stian Bøsterud, Tony Kristiansen og Kevin Pihl