Hvam med nok en storseier i Obos Cup

Innbytter Tony Kristiansen fastsatte sluttresultatet til 6-1

Obos Cup Hvam mot Fet 6-1 (2-0)

Hvam slo Lørenskog 6-3 i sin første kamp i Obos cupen og spilte for litt siden sin andre match. Denne gangen hjemme på Hvam kunstgress hvor motstanderen var divisjonskollega Fet.

Kampen var bare sju minutter gammel da nyervervelsen Simen Lirio sendte Hvam i ledelsen 1-0. Stillingen holdt seg til midtveis i omgangen, da var det Gøran Haga sin tur til å finne veien til nettmaskene.

Med 2-0 til pause var Hvamsingene på god vei til å avansere fra gruppa og da fjorårets toppscorer Henning Torgnesskar la på til 3-0 rett etter sidebytte, så var avansementet langt nede i lomma. Hvam fortsatte å dominere kampen og før det var spilt en time så hadde vertene putta ytterliggere to mål bak Fets sisteksanse. Først satte Gøran Haga inn 4-0 før Simen Lirio rett etterpå økte til 5-0. Lirio har dermed scoret fem mål på to kamper etter overgangen til Hvam.  Gjestene fra Fet skulle få sitt trøstemål, men tre minutter før slutt fastsatte Tony Kristiansen sluttresultatet til 6-1 til Hvam.