Hvam med sesongens 11. seier

Simen Holter sendte Hvam i ledelsen i kampen som til slutt endte 6-2

Hvam – Bjerke 2  6-2 (2-1)

Etter to uavgjorte var Hvam tilbake på vinnersporet i hjemmemøte med Bjerke 2. På eget kunstgress har Hvamsingene feid enhver motstander av banen, bortsett fra forrige hjemmekamp, da laget måtte nøye seg med uavgjort mot bunnlaget Dalen.

Knepen 2-1 ledelse til pause

Hvam fikk en god start på oppgjøret da Simen Holter satte inn kampens første mål etter bare fem minutters spill. Like etterpå misbrukte hjemmelaget et straffespark, men etter 22 minutter var det tid for 2-0. Gøran Haga sendte i vei et frispark som limte seg helt oppe i vinkelen. Minuttet etter scoringen, reduserte Bjerke 2 til 2-1, som også var resultatet etter de første 45 minuttene.

Innbytter Thomas Wiksaas avsluttet en god kamp av Hvam med to nettkjenninger

Ti minutter ut i andre omgang serverte Gøran Haga en corner som fant veien til Håkon Rolstad Nilsen, som dunket ballen i mål på hel volley.  3-1 ble til 3-2 etter 70 minutter. Dermed var det pånytt spenning i matchen. Heldigvis varte den i kun to minutter, da sendte Even Dahl en fin ball i bakrom til Marius Rognerud, som var sikkerheten selv alene med Bjerkes sisteskanse.

Innbytter Thomas Wiks satte inn Hvam sitt femte mål etter 79 minutter og fastsatte sluttresultatet til 6-2 i det kampuret viste 90 minutter.

Med fire kamper igjen har Hvam tre poeng ned til LSK3 og ti poeng ned til Sørumsand2 på tredjeplass. Det betyr at det holder for Hvam å vinne en av de fire siste matchene for å rykke opp.

Neste kamp for Hvam er tordag 5.september, borte mot serietoer LSK3. Med seier der så har de ikke bare sikret opprykket, men mest trolig også sikret seg seriemesterskapet.

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Paulsen, Simen Andreassen, Håkon Rolstad Nilsen, Tobiasz Rzeznik, Alexander Trondsen, Gøran Haga, Simen Holter, Even Dahl, Kevin Pihl, Marius Rognerud og Fredrik Olsen.
Benyttede innbyttere: Henrik Langbråten, Anders Norum, Bjørn Sverre Liknes Østby, Marius Hansen, Ludwig Wang, Thomas Wiksaas og Kim Svebakken.