Hvam-kaptein Håkon Rolstad Nilsen takker innbytter Ludvig Wang for målet

Sørumsand 2 – Hvam 2-2 (2-2)

Hvam tok torsdag den korte turen til Sørumsand og møte med deres rekruttlag. Der møtte de et godt Sørumsand 2-lag hvor de fleste har mye erfaring fra spill i 4.divisjon. Det var også en meget viktig kamp mellom serieleder Hvam og serietreeren.

Innbytter Ludvig Wang reddet ett poeng til serielederen

De gule og svarte gikk respektløst til verks og etter 23 minutter ble Kevin Pihl felt, men før dommeren fikk blåst i fløyta si var Simen Holter  frempå og satte ballen kontant i nettmaskene. Dessverre klarte bortelaget ikke holde på ledelsen mer enn to minutter, da utlinget Ronie Khosbo Saleem til 1-1. Fem minutter senere kom samme spiller nok en gang alene med Henrik Paulsen i Hvam-buret, og nok en gang gikk Sørumsand-spilleren seirende ut av duellen. Ved begge tilfellene mente Hvam-spillerne at det luktet offside lang vei.

Hjemmelaget beholdt ledelsen til det var fire minutter igjen til pause, da fyrte Simen Holter avgårde et skudd som keeper måtte gi retur på. Innbytter Ludvig Wang var da kjapt frempå og kriget inn utligningen.

De siste 45 minuttene var jevnspilte, med store målsjanser til begge lag, men ingen klarte å få ballen over målstreken, dermed ebbet kampen ut med 2-2 og poengdeling.

10 poeng ned til argeste opprykksrival

Resultatene gikk Hvamsingene sin vei denne serierunden. LSK3 vant riktignok sin match, men ingen av lagene like bak de to opprykksfavorittene, vant sine kamper. Med fem kamper og 15 poeng  igjen å spille om, har Hvam tre poeng ned til LSK 3, og hele ti poeng ned til den argeste opprykks konkurrenten Sørumsand 2.

Neste kamp for Hvam er torsdag 29.august, hjemme mot Bjerke 2

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Paulsen, Simen Andreassen, Martin Holter, Håkon Rolstad Nilsen, Anders Norum, Gøran Haga, Even Dahl, Simen Holter, Kevin Pihl, Fredrik Olsen og Marius Hansen.

Benyttede innbyttere: Ludwig Wang, Thomas Wiksaas og Alex Trondsen