Hvam oppsummerer 2019-sesongen

Håkon Rolstad Nilsen oppsummer årets sesong som endte med opprykk for Hvam

Etter at Hvam gjorde comeback i seniorsammenheng i 2015 har pilen pekt en vei og det er oppover. Allerede i comebacksesongen kunne de ved sesongslutt feire opprykk fra 9.divisjon. Året etter endte de på 3.plass i 8.divisjon, men i 2018 var det dags for nytt opprykk. I år nådde de et nytt høydepunkt, ikke bare vant de 7.divisjon suverent, men de gikk også gjennom sesongen uten tap.

Strålende fornøyd med årets sesong

Vi har tatt en prat med kaptein og en av primus motorene på laget, Håkon Rolstad Nilsen om årets sesong.

Hvordan har sesongen vært i forhold til målsetningen?

 • Vi hadde ambisjoner om opprykk selv om vi var nye i divisjonen. Det viste seg å ikke være en for høy ambisjon ettersom vi sikret opprykket tre kamper før sesongen var ferdigspilt.

Når vi ber han oppsummere 2019 så forteller han at årets sesong har vårt en suksess fra start til slutt.

 • Kort fortalt, vi kom godt i gang og så oss aldri tilbake, sier han med et smil om munnen.

Hva er de mest fornøyd med og hva er du mest skuffet over?

 • Skuffet over starten på høstsesongen. Fornøyd med kollektivet og gjengen som har bidratt til at vi spiller i 6.divisjon til neste år.

Hvorfor gikk sesongen som den gikk?

 • Kombinasjonen at vi har blitt en stor og ikke minst, en bra gruppe. Mye folk på trening har også bidratt til at sesongen har gått som den har.

Fredrik Olsen har imponert mest

Når vi kommer inn på spillere i laget som har imponert mest i opprykksesongen så er Rolstad Nilsen kjapt ute med å nevne Fredrik Olsen. En spiller som ikke hatt forfall til trening i hele år og som endte på 15 scoringer. I tillegg til målene jobber han veldig godt på topp.

Hvilken klubb og motspiller har imponert deg mest i år?

 • Vi møter en del spillere som er blant de fremste i sin divisjon, for eksempel Magnus Kolbjørnsrud på Sørumsand. De har mange bra spillere som ofte er med på rekruttlaget. Kolbjørnsrud er en av de viktigste spillerne på både a- og rekruttlaget.

Er det noe nytt på spiller/trenerfronten?

 • Ser ut til at Steffen Breen blir hovedtrener for damelaget neste år, så vi er vel kanskje på utkikk etter en ekstra resurs. Når det gjelder spillere ut og inn så er vi i samtaler med nye fjes, men går ikke ut med navn enda.

Ambisjoner om øvre halvdel i 2020

Når det gjelder 2020-sesongen så sier assistent-treneren at det blir spennende med 6.divisjon. Blir noen tøffe lag der med blant annet Aurskog/Finstasdbru ned fra 5.div. Han avslutter med å si at klubben har ambisjon om å heve seg på øvre halvdel.

 

«Sky´s the limit» for klubben som for fire år siden spilte i 9.divisjon.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

1 kommentar

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg