Hvam suser mot opprykk

Tony Kristiansen ett mål da Hvam slo Borgen på bortebane

6.div  Borgen mot Hvam 1-6 (1-2)

Hvam har kommet seg tilbake på vinnersporet etter en rufsete periode med kun to poeng på tre kamper for en måned siden. I midten av september tok de en meget viktig seier mot opprykkskonkurrent Fjellhamar 2, for så å slå Lillestrøm 3 i den neste.  Fjellhamar 2 lå lenge i førersete, men har tapt tre av de fire siste matchene, noe som betyr at Hvam med seier over Borgen ville ha fire poeng til gode på rivalen med kun to kamper igjen å spille.

Toppscoreren sendte Hvam i ledelsen

Hvam viste ingen nåde mot et rutinert Borgen-lag. Anført av toppscorer Henning Torgnesskar fikk laget en drømmestart med scoring allerede etter fire minutter. Et Hvam-lag på jakter etter sitt tredje opprykk siden 2018 er ikke lett å stoppe. Etter en halvtime doblet Tony Kristiansen ledelsen, men rett før pause reduserte Borgen til 1-2.

Avsluttet med tre mål siste sju minuttene

Kampen vippet en god stund i andre omgang, men med et kvarter igjen å spille økte Julian Risvik Paulsen til 1-3.  Da gikk piffenen ut av Borgen-spillerne og Hvam scoret ytterliggere tre mål de ti siste minuttene og tok med det en komfortabel 1-6 seier. Fredrik Olsen, Henning Torgnesskar og Daniel Aleksander Andresen scoret de tre siste målene som førte Hvam et langt steg mot opprykk til 5.divisjon.

Hvam har nå fire poeng og mye bedre målforskjell enn Fjellhamar 2 med to kamper igjen å spille. Det betyr at de kan avgjøre opprykket med seier over FUVO2 førstkommende onsdag.

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Anders Norum, Julian Risvik Paulsen, Simen Holter, Even Dahl, Gøran Haga, Joachim Lihus, Henning Torgnesskar, Tony Kristiansen og Fredrik Olsen. Benyttede innbyttere: Mantvydas Gecas, Stian Bøsterud, Martin Holter og Daniel Aleksander Andresen