Hvam tapte den ubetydelige siste kampen i 6.divisjon

6.divisjon Hvam mot Flisbyen (2-3 (0-1)

Hvam tapte for FUVO 2 i forrige serierunde, men ble klare for opprykk til 5.divisjon da Fjellhamar tapte sin kamp for Borgen noen dager senere. Dermed kunne de konsentrere seg om å gjøre lørdagen til en festdag for hele klubben

Kampen mot Flisbyen ble ingen høydare, opprykksfesten litt senere  samme dag lå nok i hodet på de fleste spillerne før de inntok kunstgressmatta. Flisbyen scoret første omgangens eneste mål etter et snaut kvarter. Hvam startet andre omgangen best og etter 50 minutter utlignet spillende trener Even Dahl til 1-1. Hvam så ut til å gå mot årets 16. seier for året da Marius Rognerud satte inn 2-1 med et kvarter igjen å spille. Dessverre gikk det ikke mange minuttene før Flisbyen utlignet og i kampens siste minutt var de frekke nok til å score nok et mål og vinne kampen 2-3.

Tapet hadde uansett ikke noe å si. Både Bøn og Hvam var klare for opprykk før den siste matchen, men bunnen så var det spenning til siste spark på ballen. Til slutt var det Fet 2 som måtte ta den tunge veien ned til 7.divisjon