Hvam tapte knepent mot serietreeren

Jenter 13 år Nivå 2 A-sluttspill Hvam – Ullern 20-21 (12-8)

Hvam-jentene imponerte i første omgang

Som i de fire foregående kampene, så ble også dette en jevn kamp for Hvam-jentene. Laget startet friskt og gikk raskt opp i 6-3 ledelse. Trioen Helene Fjørtoft Finnstein, Gunhild Nebbenes Kilde og Alfelina Griffin var skikkelig påskrudd og satte gjestene under skikkelig press med flere fine scoringer. Ullern kom litt nærmere mot slutten av omgangen, men Griffin fant veien til nettmaskene en siste gang slik at pauseresultatet var 12-8 til Hvam.

Hvam lå for første gang under i kampen da Ullern fastsatte sluttresultatet til 20-21

Ullern tok litt innpå i starten av andre omgang, men på stillingen 15-13 tok Hvam-jentene på nytt tak i matchen. Med to scoringer av Griffin og ett av Fjørtoft Finnstein var laget igjen oppe i femmålsledese med elleve minutter igjen å spille.

Dessverre så gikk det litt i stå resten av matchen. Ullern tok sakte men sikkert innpå hjemmelaget og med to minutter igjen å spille så utlignet de til 20-20. Vondt ble til verre for Hvam-jentene helt på tampen da gjestene for første gang i kampen tok ledelsen. Det skulle også vise seg å bli kampens siste scoring, Dermed endte kampen med et meget surt ettmålstap.

Hvam stilte med følgende lag: Helene Fjørtoft Finnstein (6), Julie Bratlie, Gunhild Nebbenes Kilde (5), Elida Josefine Henriksen Gladheim, Victoria Alfheim, Kaja Wallem Ongstad, Thea Utheim Sandøy, Christina Graff Snipen (1), Alfelina Griffin (6) og Dina Humstad Seland (2)